آخرین خبر/ چطور قهوه ترک رو خامه دار درست کنید
مواد لازم :👇
دو قاشق مربا خوری پر قهوه آسیاب شده (قهوه تازه باشه چون قهوه آسیاب شده تا سه ماه استفاده میشه)
یک قاشق چایخوری سرخالی شکر (هرکسی خواست بعدا داخل فنجان شکر یا شیر اضافه کنه)
دو فنجان آب تصفیه شده یا آب جوشیده
طرز تهیه :👇
قهوه و شکر و آب رو کاملا مخلوط کنید روی حرارت بالا به مدت ۳۰ ثانیه بعد حرارت کم تا جایی که کناره هاش تکون بخوره با پشت قاشق طوری که فقط سطح قهوه رو لمس کنه خامه رو جدا کنید بعد ۳۰ ثانیه سرو کنید
منبع: @khalaghiat.khaneh

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar