آخرین خبر/ این بشقابی که امروز باهم آماده کردیم، مقوی و سالمه …⁣
میتونی سسش رو طبق ذائقه‌ی خودت تغییر بدی یا از خامه استفاده نکنی تا رژیمی‌ترش کنی ...⁣
من ترکیب اسفناج با سس قارچ و خامه رو خیلی دوست دارم و برای همین این سس خوشمزه رو براش انتخاب کردم …⁣
بهت پیشنهاد میکنم امتحانش کنی، حتماً تو هم طرفدارش میشی 😉 حتی اگه گیاهخوارم هستی میتونی فیله و خامه رو حذف کنی 🤛🏾🤜🏾⁣
⁣ این غذا مناسب ۳ نفره که کالریش برای هر نفر حدود ۹۰۰ در میاد.⁣
موادی که براش لازم داری:⁣
ذرت ۱ لیوان ⁣
نخودفرنگی ۱ لیوان⁣
نخود ۱ لیوان⁣
کینوا ۱/۵ پیمونه⁣
اسفناج ۵۰۰گرم⁣
پیاز ۱ عدد⁣
قارچ ۱/۵ لیوان خردشده⁣
خامه نصف لیوان⁣
فیله مرغ ۵۰۰ گرم⁣
روغن زیتون ۳ ق‌غ⁣
لیمو ۱/۲ عدد⁣
آویشن، فلفل پَرک، جعفری خشک، فلفل سیاه، نمک به اندازه داخواهت⁣
⁣*مخلوط کردن ذرت، نخودفرنگی، نخود و کینوای پخته شده.⁣
⁣*مزه‌دار کردن با روغن زیتون، آویشن، فلفل پَرک، جعفری خشک، فلفل سیاه، نمک و لیمو.⁣
⁣*پختن اسفناج.⁣
⁣*تفت دادن پیاز و قارچ خردشده.⁣
⁣*اضافه کردن خامه.⁣
⁣*اضافه کردن اسفناج و تفت دادن به مدت چند دقیقه.⁣
⁣*اضافه کردن نمک و فلفل.⁣
⁣*مزه‌دار کردن فیله‌های مرغ با روغن زیتون، فلفل و نمک.⁣
⁣*گریل کردن فیله‌های مرغ.⁣
⁣*چیدن و تزیین کردن فیله‌ها تو بشقاب.⁣
⁣*بشقابمون آماده شد؛ نوش جونت…❤️⁣
⁣منبع: loghme_

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar