logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

برای نوروز شیرینی توت آماده کنید

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/  شیرینی ساده سنتی با ۳ قلم مواد 😍😊😋 از نوستالژی ها و خیلی دوست داشتنی . عالی برای عید 😊 من رو که یاد خاطرات بچگی می اندازه 😜. خیلی راحت و میشه گفت آسونترین شیرینی 😊🌺
بادام درختی ۱۵۰ گرم ،تقریبا یک و یک سوم لیوان
پودر قند ۱۲۰ گرم ، تقریبا دو سوم لیوان
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
بادام هارو توی آب ولرم حدودا دو یاعت توی آب ولرم خیسوندم و بعد پوستش رو کندم ، خیلی راحت جدا میشه . بعد توی هر چی که دارین غذاساز ، آسیاب ، یک دو سه ،چرخ گوشت و ... بریزید و میکس و پودر کنید . برای راحت پودر کردن هم میشه از یکی دو قاشق پودر قند استفاده کرد.
بعد پودر بادام و پودر قند و گلاب رو با هم مخلوط کردم و یه خمیر نرمی به دست میاد .

حالا میتونید مثل من چند قسمت کنید و رنگ کنین و یا همون ساده رنگ نکنین ، من خمیر رو چند قسمت کردم و هر کدومش رو یه رنگی کردم . از زعفران ، آب لبو ، رنگ های خوراکی میشه استفاده کرد.
از خمیر یه مقدار برداشتم و توی دستم به شکل توت در آوردم و توی شکر غلتوندم ، به خاطر این توی شکر میغلتونیم که شکلش بیشتر شبیه توت و برجسته بشه و بالای سرش هم خلال پسته زدم .
نکات : تعداد بسته به اندازه هایی که درست می کنید دارید ، حدودا ۵۰ تا ۶۰ عدد میشه.
ماندگاری داخل ظرف درب بسته محیط خنک یا یخچال حدود ۲ هفته هستش ، در صورتی که داخل فریزر بزارید بیشتر از یک ماه می مونه .
منبع: @masoumehrasouli

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره