logo

اگه عاشق و دلباخته قارچی، اینو درست کن!

منبع
برترين ها
بروزرسانی
اگه عاشق و دلباخته قارچی، اینو درست کن!

برترین ها/ این سوپ کاملاً غنی است و سرشار از پروتئین‌های مختلف است. این سوپ برای دوستداران قارچ بسیار عالی و منحصربه‌فرد است. طعم قارچ، برنج و گردن مرغ در کنار هم این سوپ را تبدیل به یک سوپ پرطرفدار کرده است.

اگه عاشق و دلباخته قارچی، اینو درست کن!

مواد لازم برای 6 نفر

  • 1 پیمانه برنج
  • 1 حبه سیر خردشده
  • 1 ق س برگ نعنا
  • 6 پیمانه آب
  • 400 گرم قارچ خردشده
  • 2 ق س آب لیمو
  • 6 عدد گردن مرغ
  • 6 ق س کره آب‌شده
  • 2 ق س روغن‌زیتون
  • 1 ق چ رب گوجه‌فرنگی
  • 1 عدد پیازچه خردشده
  • 2 ق س آرد سفید
  • 3 ق س جعفری خردشده
  • پیمانه خامه
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. در یک قابلمه مناسب نعنای خردشده، 6 پیمانه آب و کمی نمک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را که از قبل خیس کرده بودید داخل قابلمه بریزید. حرارت را کم کنید، درِ قابلمه را بگذارید و حدود 45-40 دقیقه صبر کنید تا برنج نرم شود، سپس برگ نعنا را از قابلمه خارج کرده و برنج را آبکشی کنید.

2. داخل قابلمه 3 قاشق کره را همراه با روغن‌زیتون بریزید، سپس سیر، پیازچه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهید. حدود 5 دقیقه صبر کنید تا سیر و پیازچه نرم شوند.

3. حالا گردن مرغ را همراه با جعفری خردشده و مقداری آب داخل قابلمه بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گردن مرغ نرم شود. بعد از حدود 40 دقیقه آرد را در مقداری آب حل کنید، سپس آن را همراه با خامه و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. برنج را هم در این مرحله اضافه کنید. مواد را به‌آرامی هم بزنید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.

4. در تابه‌ای بقیه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ را همراه با آب‌لیمو داخل آن تفت دهید. قارچ تفت داده‌شده را هم داخل سوپ بریزید. بعد از حدود 5 دقیقه سوپ را در ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar