logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

با شیرینی هل میان وعده ای اصیل داشته باشید

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
با شیرینی هل میان وعده ای اصیل داشته باشید

سرآشپز پاپیون/ مواد لازم شیرینی هل
کره (نصف پیمانه)۱۱۳ گرم
روغن قنادی نصف پیمانه
گلاب۱ قاشق غذا خوری
پودر قند نصف پیمانه
آرد دو و نیم پیمانه

پودر هل یک و نیم قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی هل
زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۱۰دقیقه
۱
ابتدا کره نرم شده و روغن قنادی رو با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سبک بشه و بعد بهش پودر قند اضافه کنید و با همزن بزنید
۲
و بعد گلاب ( میتونید از وانیل استفاده کنید)و پودر هل رو اضافه کنید و هم بزنید
۳
و درآخر آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیری به دست بیاد که به دست نچسبه (حتما کم کم اضافه کنید من یکم از آردم اضافه اومد) .
۴

و بعد خمیر رو داخل نایلون قرار بدین و به مدت یک ساعت داخل یخچال بذارین . و بعد خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی باز کنید و قالب بزنید
۵
و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختین قرار بدین . ( من قبل از گذاشتن داخل فر شیرینی هارو به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال گذاشتم تا داخل فر تغیر شکل ندن ).
۶
و بعد به مدت ۱۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم کردین با درجه حرارت۱۷۵ قرار بدین .
۷
اجازه بدین شیرینیا خنک بشن و بعد از سینی جدا کنید (چون اگر داغ باشن شیرینیا پودر میشن) . و بعد وقتی کامل خنک شد روش پودر قند الک کنید .

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar