طرز تهیه دسر انجیر خانگی
آخرین خبر/ مواد لازم این دسر:
انجیر خشک (به تعداد نفرات می توانید تهیه کنید)
- گردو
-1 قاشق چایخوری شکر
-2 لیوان آب
خامه
پودر پسته
روی انجیرها آب داغ می ریزیم و استراحت می دهیم تا نرم شوند سپس سرها را برش می دهیم و از لبه ها به سمت وسط فشار می دهیم و به شکل گودی در می آوریم و وسط آن گردو می گذاریم و فشار میدهیم
1 لیوان شکر و 2 لیوان آب روی آن می ریزیم و روی اجاق می گذاریم و بعد از اینکه با حرارت متوسط شروع به جوشیدن کرد روی حرارت ملایم می گذاریم تا انجیر نرم شود . انجیر نرم شده را می گذاریم خنک شود و با خامه روی آن را تزئین و سرو می کنیم
😋از این دسر نهایت لذت رو ببرید😍
نوش جان 😍😋