این دسر بهشتی را در اردیبهشت ماه امتحان کنید
آخرین خبر/ چرا دسر بهشتی؟ چون این ترکیب مزه بهشت میده. برای میهمانی ها هم خیلی شیکه و میتونین از قبل درست کنین و بذارین تو یخچال
مواد لازم برای سس توت فرنگی:
توت فرنگی تازه یا منجمد خرد یا له شده ۳۰۰ گرم
آب نصف لیوان
شکر ۳ ق غ
آبلیمو ۱ ق چ
نشاسته ذرت ۱ ق غ سر پُر + آب ۳ ق غ
برای پودینگ:
شیر ۱ لیتر (حدود ۴ لیوان)
آرد سفید ۲ ق غ سر پر
نشاسته گل (گندم) یا نشاسته ذرت ۲ ق غ سر پر
شکر ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک ق چ (وانیل شکری ۱ پاکت)
خامه صبحانه ۱ پاکت (۲۰۰ گرم)
بیسکوییت پودر شده
طرز تهیه:
توت فرنگی خرد یا له شده رو به همراه آب و شکر روی حرارت متوسط بذارین چند دقیقه بمونه تا توت فرنگی ها نرم شن، بعد نشاسته ذرت و آب رو ترکیب کنین و بهش اضافه کنین و ۵-۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنین تا کمی غلیظ شه، در آخر آبلیمو اضافه کنین و زیرش رو خاموش کنین.
برای پودینگ اول آرد، نشاسته، شکر و زرده تخم مرغ رو ترکیب کنین، بعد کم کم بهش شیر سرد اضافه کنین و هم بزنین تا تقریبا یکدست شه بعد زیرش رو روشن کنین و روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا تقریبا به غلظت فرنی برسه. در آخر کمی از پودینگ رو با خامه صبحانه همدمای محیط ترکیب کنین و به همراه وانیل به پودینگ اضافه کنید و هم بزنین تا یکدست شه و زیرش رو خاموش کنین.
داخل ظرف سرو مورد نظرتون یه لایه بیسکوییت پودر شده بریزین، روش #پودینگ ، لایه بعد سس #توت_فرنگی ، دوباره روش پودینگ. با هرچیزی که دوست داشتین تزیین کنین و بذارین داخل یخچال کاملا خنک شه بعد سرو کنید.
نوش جان❤️
ویدئو از sama.diy