آخرین خبر/ ⁣تا حالا شربت گلمحمدی رو امتحان کردی میدونی چقد خاصیت داره هم خوشمزه اس هم پر خاصیت

شربت گل سرخ:⁣
اولا انتخاب نوع گل خیلی مهمه که تلخ نباشه
گل های تلخ خوراکی نیستن و باعث بیرون روی و دلپیچه میشن
استفاده از گل با رنگ صورتی پر رنگ مایل به سرخابی باعث میشه رنگ شربت خوشرنگ بشه

پس به این نکات توجه کنید ⁣
گلها را تمیز کرده شسته⁣
داخل کاسه ریخته آب جوش اضافه کنید در حدی ک گلها را به ارامی با ملاقه ب کف کاسه هدایت کنید یک بند انگشت اب روی گلها باشد⁣

هرچقدر آب کمتری باشد عصاره رنگ عطر و طعم زیادی داشته اما مقدار شربت کمتری خواهد داد⁣
اندازه ای ک برایتان ‌نوشتم ایده آلترین روش هست⁣

بعد یک شب استراحت‌ حتما از صافی رد کرده⁣
گلها را به هییییچ عنواااان نچلونین⁣
🟢چون‌ شربت کدر میشود مگر آخر سر مجزا شربت رو درست کنین که کل شربتتون حیف نشه⁣

به ازای هر یک پیمانه آب گل ، دو پیمانه شکر ریخته⁣
روی حرارت بالا گذاشته⁣
تا به جوش کف روی شربت را بردارید ⁣
اجازه دهید‌ بجوشد و ب قوام برسد⁣
به ازای یک کیلو گل نصف ق چ سرخالی جوهر لیمو نیازه ⁣
جوهر لیمو در یک ق آب جوش حل کرده دور تا دور قابلمه رو با این مخلوط با قلمو پاک‌کنید ⁣
ترجیحا از ظروف استیل پیرکس لعابی استفاده شود⁣
لطفا هیچ رنگی اضافه نشود که غیر حرفه ایس و الا خیلی مصنوعی جلوه‌ کرده و ب کام مهمان شیرین نخواهد بود⁣
رنگ شربت گل سرخ گلبهی بوده ، رنگ گل رز قرمز میشود پس افزودن رنگ خیلی چیپه

تدوین: مهشید طاهرخانی

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar