طرز تهیه نان گردویی
آخرین خبر/ نون درست کنی عطرش بپیچه تو خونه بعد مغزدارم باشه چه شوددد
اینقدر این نون مغزدار خوشمزه و عالی بود که به چند ساعت نکشیدو تموم شد و من فقط تونستم یه تکه کوچک ازش سهم خودم بکنم 🤷
سریع بریم سر اصل مطلب
ولی قبلش اگه از اکسپلور یا هشتک داری این پستو میبینی حتما به پست های دبگه هم سر بزن و اگه دوست داشتی این پیجو فالو کن که کلی چیزای خوشمزه و تک بهت یادم میدم
مواد لازم:
ارد فانتزی یا قنادی اگه فانتزی باشه بهتره :۳۲۰ گرم
پودر خمیر مایه فوری:یک ق غ
شکر :۱٫۴ لیوان
تخم مرغ :۱ عدد
پودر هل :یک ق چ
نمک ۱٫۳ق چ
کره نرم :۲۰ گرم
شیر ولرم: یک لیوان
مواد میانی
گردو خرد شده :یک لیوان
شکر قهوه ای :۱٫۲لیوان
پودر هل یک ق م
پودر دارچین :یک ق م
گلاب :یک ق غ
کره یک ق غ
نکته :به خمیرتون زیاد ارد نزنید که کیفیت خمیرتون پایین نیاد در حد اینکه چسبندگی خمیر از بین بره
دستتون رو کمی چرب کنید در اخر و خمیر رو چونه بگیرید
دمای فر ۱۸۰درجه به مدت نیم ساعت تا جایی که روی نون طلایی شه
برای رومال کردن روی خمیر زرده تخم مرغ بعلاوه یک ق شیر و کمی زعفران دم داده 👈با فرچه روشو بپوشونبد و روش رو با گردوی خرد شده یا خلال بادوم بپوشونید
و بعد از اینکه از فر اومد بیرون ده دقیقه اجازه بدید از اون داغی اولیه بیفته و بعد شربت بار رو روش بریزید
۴ ،۵ ملاقه کفایت میکنه
شربت بار ،یک و ۱٫۲لیوان شکر رو با ۳٫۴لیوان اب به همراه دو ق غ گلاب و یکی دو تا دونه هل و زعفران بزاربد بجوشه ،شکر که حل شد ،یک ق ابلیمو یا جوهر لیمو بریزید و اجازه بدید پنج دقیقه بجوشه و بعد زیرش رو خاموش کنید و اجازه بدید خنک شه .
میتونید به جای شربت از عسل هم استفاده کنید
ولی شربت بیشتر به خورد نون میره و خوشمزه تر میشه
امیدوارم دوست داشته باشید ، درستش کنید و لذتش رو ببرید
منبع: ستاره