آخرین خبر/ پیش غذا میشه کنار غذا میشه, عصرونه میشه 😂خیلی باحاله 😁
گل کلم بنگ بنگی
مواد لازم برای سس
۱/۲ پیمانه سس مایونز کم چربی
۱/۴ پیمانه سس شیرین چیلی
۱ ق چ پودر سیر
۱ ق غ سس سیراچا یا ۱ ق چ سس تند قرمز
۱/۲ ق غ جعفری خرد شده
مواد لازم برای مایه گل کلم
۱ عدد گل کلم
۱ و ۱/۴ پیمانه باتر میلک یا دوغ
۱/۳ پیمانه نشاسته ذرت
۲/۳ پیمانه ارد
۲ ق چ پودر چیلی
۱ ق چ پودر سیر
۱/۲ ق چ پاپریکا
۱ ق چ نمک
۱/۲ ق چ فلفل سیاه
۱/۳ پیمانه ارد سوخاری یا خرده نان پنکو
طرز تهیه
برای سس تمام مواد رو با هم مخلوط کنید
برای مایه گل کلم تمام مواد رو مخلوط کنید و گل های کلم رو توش بریزید و هم بزنید و در آخر ارد سوخاری رو بهش اضافه کنید
در سینی فر که توش کاغد انداختید به فاصله بچینید و در فری که در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده بزارید واجازه بدید به مدت ۲۰ دقیقه بپزه
از فر در بیارید و گل کلم ها رو بچرخونید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه بزارید کاملا طلایی و برشته بشن .
با سس سروش کنید و حالشو ببرید 😋
منبع: cookingwithleyla

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar