طبخ سنتی «نون سیبی برزُکی ها» به روش بانوان کاشانی
آخرین خبر/ هر نون سنتی وقتی که توی تنور ذغالی درست بشه خودش به تنهایی مزه بهشت میده حالا فکر کنید اگه همون خمیر با سیب زمینی پخته و پیازچه و گردو مخلوط بشه و توی تنور ذغالی پخته بشه چه محشری میشه، واقعا یک میان وعده و یا حتی یک غذای کامله.
برزُک یا برزوک تازگی ها شهر شده اما هنوز دلبری ها و اصالت روستایی خودش رو داره، روستایی کوهستانی، در منطقه ای بین نیاسر و قمصر شهرستان کاشان در استان اصفهان قرار گرفته، سرسبز و پر از باغ گل و میوه و آب و هوایی خنک و دلچسب با مردمی میهمان نواز و فرهنگی غنی، بهترین شاتوت در باغ های این روستا
به دست میاد، از اواخر تیر ماه فصل برداشت شروع میشه، برزک به پایتخت شاتوت ایران هم معروفه.
از صفحه «دورنیست»