پارسی دی/ پاستا گوشت و ریحان یکی از انواع پاستا ها می باشد که بسیار ساده ولی در عین حال با عطر و طعم ریحان طعمی لذیذ و دلچسب دارد. شما می توانید این پاستا را به راحتی در خانه تهیه کنید و از هر نوع پاستا فرمی که دوست دارید برای تهیه آن استفاده کنید. پاستا های یکی از غذا های بسیار پر طرفدار در کل دنیا می باشد که منشا آن کشور ایتالیا می باشد. در تهیه این پاستا از گوشت چرخ کرده استفاده می شود و شما می توانید بنا به ذائقه خود آن را به صورت ایرانی دم بگذارید و یا بعد از نرم شدن پاستا با سس آن را سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه پاستا گوشت و ریحان
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پاستا ۱ عدد
سیر ۲ حبه
ریحان تازه ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱.۵ ق غذا خوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
خامه ۲ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، پاپریکا، پودر سیر، آویشن، اورگانو به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا گوشت و ریحان لذیذ و راحت
مرحله اول: تفت دادن گوشت
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا کمی نرم شود و بعد گوشت را اضافه کنید و خوب با پیاز تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. در ادامه سیر ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و به همراه گوشت خوب تفت دهید.

مرحله دوم: افزودن پوره گوجه
در ادامه تمام ادویه ها را به همراه نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید. رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. گوجه ها را داخل غذاساز یا با کمک گوشتکوب برقی پوره کنید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید ت آب اضافی گوجه کشیده و کمی خوش رنگ شود.

مرحله سوم: افزودن پاستا
وقتی سس غلیظ شد باید حدود ۲ پیمانه آب جوش اضافه کنید. ۱/۲ مقدار پاستا را اضافه کنید و به همراه سس اجازه دهید تا نرم شود. ریحان را پاک کنید و بشورید و بگذارید تا خشک شود و بعد کمی ساقه اضافی آن را با چاقو بگیرید.

مرحله چهارم: تهیه پاستا گوشت و ریحان
وقتی پاستا نرم شد باید خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا با پاستا کاملا یکدست شود. ریحان خرد شده را به پاستا اضافه کنید و با ریحان تزیین و سرو کنید و یا می توانید به روش ایرانی دم کنید ولی عطر و رنگ ریحان کمتر می شود. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه پاستا گوشت و ریحان ساده در چند مرحله
عطر و طعم این پاستا فوق العاده می باشد و بهتر است آن را حذف نکنید.
اگر ادویه اورگانو ندارید می توانید حذف کنید ولی بودن آن در این غذا باعث عطر بیشتر می شود.
می توانید گوجه فرنگی ها را بلانچ کنید و پوست بگیرید و بعد رنده بزنید.
اگر عطر و طعم سیر را دوست ندارید حذف کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar