آخرین خبر/ مواد لازم
آرد سفید: یک و نیم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
شکر: نصف پیمانه
ماست سه چهارم پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
دستور:
همه مواد رو طبق دستور با هم ترکیب کنید
در قیف پلاستیکی یا پارچه ای قرار بدین.
سر قیف رو به اندازه سه سانت برش بزنید
در روغن گرم پیراشکی ها رو قرار بدین.
شعله ملایم باشه
روغن رو مدام روی پیراشکی ها با قاشق یا لیسک بریزید که پف بیشتری کنن و مغز پخت بشن.
میتونید از قاشق برای ریختن مواد توی تابه استفاده کنید
پیراشکی هارو به دستمال انتقال بدید تا روغن اضافیشون گرفته بشه
میتونید با شکلات تخته ای ذوب شده سرو کنید
ماندگاری زیادی ندارن بهتره که وقتی درست میکنید بعد از خنک شدن سرو کنید.
منبع: irooni.cake

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar