آخرین خبر/ این نمک سبز شمالی به همراه ماست و انبه و خیار و پرتقال و آلوچه و اصلاً هر میوه ی دیگه ای اونقدر خوشمزه ست که مطمئنم اگه شما هم یه بار درستش کنین معتادش میشین
ولی حتماً چند تا نکته رو موقع درست کردنش رعایت کنین:
مقدار مواد لازم:
نعنا: ۱۰۰ گرم
گشنیز: ۳۰۰ گرم
خالواش: ۳۰۰ گرم
چوچاق: ۵۰ گرم
نمک: در حدی که دلار شور باشه، تا هم ماندگاریش بیشتر بشه و هم به خاطر زبری نمک سبزیا بهتر سابیده بشن.
چوچاق زیاد رنگ دلار رو تیره میکنه پس خیلی کم ازش استفاده کنین.
اینم بگم که میتونین از دستگاه خردکن استفاده کنین، ولی بافت نمک سبز و رنگش به خوبی زمانی که سبزیا رو میسابین نمیشه.


منبع: mrchef.iran
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar