حلیم بادمجان خوشمزه با یک نکته کاربردی
آخرین خبر/ قبل از اینکه مواد لازم و بگم یه نکته مهم کاربردی رو بگم بهتون:
بهتره تو غذاهایى که بادمجون دارن فلفل استفاده نکنید یا اگه استفاده کردید خیلى کم باشه مى دونید چرا؟ چون اگه بادمجون تلخ یا ته مزه تلخ داشته باشه استفاده از فلفل طعم تلخ و تشدید مى کنه
مواد لازم براى شش نفر
بادمجان قلمی یا دلمه اى 8تا10 تا
گوشت سر دست یا گردن گوسفندى700گرم
لوبیا سفید 300گرم
پیاز سرخ کرده 3تا
کشک سائیده یک پیمانه
نمک و زردچوبه و خیلى کم فلفل سیاه
نعنا خشک و سیرو گردو هم براى تزیین استفاده کردم
ویدئو از madam_rad