«مافین پاستا» فینگر فودی شیک و مجلسی
آخرین خبر/ یه فینگرفود عالی آوردم براتون اون قدر دوست داشتنی و خوشمزه است 😍🥰🌺🤗
برای حدود ۱۲ عدد
پاستا فرمی نصف بسته
پیاز ۱ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
قارچ ۳ تا ۴ عدد
کره ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
پاستا رو داخل آب جوش و کمی نمک ریختم و گذاشتم که کمی نرم بشه و بعد آبکش کردم .
پیاز رو خرد کردم و کمی با روعن تفت دادم .سینه مرغ رو مکعبی ریز خرد کردم و اضافه کردم و کمی تفت دادم .قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده رو ریختم و روی حرارت تفت دادم . کره و بعد شیر رو ریختم . نمک و فلفل هم اضافه کردم . وقتی شیر جوشید پاستا رو ریختم و تا زمانی که به غلظت دلخواه برسه روی حرارت موند و حرارت رو خاموش کردم و به میزان دلخواه پنیر پیتزا اضافه کردم .
قالب مافین رو چرب کردم و از این مواد پاستا داخلش ریختم .روش کمی پنیر پیتزا و آویشن ریختم و داخل فر ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دادم .
پ.ن : جای قالب مافین می تونید از قالب های کاپ کیک استفاده کنید . اگر به صورت تکی و کوچیک هم نخواید می تونید کلش رو داخل یه ظرف نسوز بریزید و بزارید فر و یا حتی داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید .
منبع: @masoumehrasouli