نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترفند شیرینی پزی با آبکش!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ یه ترفند عالی با ابکش
مواد شربت:
2.5 فنجان شکر (400 گرم)
3 لیوان آب (600 میلی لیتر)
1 تکه لیمو

مواد خمیر:
125 گرم کره به دمای اتاق رسیده
پودر قند نصف لیوان (50 گرم)
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر (5 گرم
نصف ق چ وانیل
سمولینا (70 گرم) نصف لیوان
2 فنجان آرد همه منظوره (240 گرم)
نصف لیوان گردوی ریز آسیاب شده (50 گرم)
زرده تخم مرغ و کنجد برا رومال
-----------------
شکر
آب
و یه تکه لیمو
هم بزنید تا شکر حل بشه
بزارید رو حرارت جوش بیاد بعد 10 دقیقه با حرارت ملایم بمونه
خب این شربتو بزارید کنار تا خنک بشه
کره و پودر قند روباهم مخلوط کنید
دوتا تخم مرغو اضافه کنیدو هم بزنید و یه زردشو هم بزارید برا رومال
بکینگ پودر
وانیل
و آرد سمولینا
آرد رو هم کم کم اضافه کنید بهشو ورز بدید تا یه خمیر نرم و نچسب داشته باشید
بعد مغز گردو یا هر مغز دیگه ای که دوست داریدو اضافه کنید
خب خمیرو 24 قسمتش میکنیمو مثل ویدو با یه آبکش بهشون فرم میدیم
همه رو به همین صورت آماده کنید و تو سینی فر بچینید
روشونو با زرده تخم مرغ رومال میکنیمو کنجد میریزیم
به مدت 20-25 دقیقه بره تو فر گرم با درجه ‌۱۸۰ درجه تا آماده بشه
بعد شربت رو روشون میریزیمو یه نیم ساعتی میزاریم تا جذب بشه
میتونید به صورت داغ هم‌شربت رو روی سطحش بریزید عالی میشه
بی نظیییر میشه
خیلی راحت خودتون میتونید درست کنید
نوش جان❤️

منبع: deser.city
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره