آخرین خبر/ عزیزای دلم این غذا به روش های مختلف آماده میشه و اگر حرارت و در آخر پخت زیاد کنید رنگ مرغ تیره تر خواهد شد ولی مشکلش اینه که گوشت مرغ کمی خشک تر میشه .
شما به من بگین با چه روشی درست میکنید 🙏🌹
مواد لازم :
جوجه زیر ۱ کیلو
کره محلی ۲۵۰ گرم روغن مایع تقریبا نیم لیتر
ادویه ها:
چوب دارچین ۱ عدد
هل ۱ عدد
میخک ۲ عدد
برگ بو ۱ عدد
رزماری تازه یا اویشن ۱ شاخه کوچک
نمک ۱ ق.غ
دان فلفل سیاه ۱۰ عدد
سس:
رب انار ۳ ق.غ
پودر گردو ۱ ق.غ
اگر رب ترش بود ۱ ق.چ عسل
زعفران دم کرده ۱ ق.چ

نکات مهم :
مرغ برای گرفتم بوی نامطبوع زمانیکه آب به جوش امد ۳ دقیقه بیشتر نجوشد . و بلافاصله خشک کنید و سرخ کنید .
حرارت پخت جوجه در حد ریز جوش باشه (حرارت خیلی کم) تقریبا ۹۰ تا ۹۲ درجه سانتیگراد .
مدت زمان پخت ۳ تا ۴ ساعت میباشد .
منبع: mr.foodx

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar