آخرین خبر/ مواد لازم
مواد کوفته
500 گرم گوشت چرخ مرده
کمی بیشتر از 1 فنجان پودر نان خشک (ارد سو‌خاری جایگزین)
1 پیاز بزرگ (رنده شده یا خرد شده)
2 حبه سیر
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پاپریکا
2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری نمک
1 عدد تخم مرغ
برای پوره؛
4 عدد سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری کره
1 فنجان پنیر چدار رنده شده
1 قاشق چایخوری نمک
برای سس:
1.5 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری آویشن (مواد سس مخلوط شده در یک کاسه)
پس از مخلوط شدن همه مواد کوفته، آن را خوب ورز می دهیم. (اگر می‌خواهید کوفته‌هایتان زیباتر و خوشمزه‌تر شوند، پس از مدت‌ها ورز دادن در یخچال استراحت دهید.)
برای پوره، سیب زمینی ها را مکعبی خرد می کنیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم تا روی آن ها را بگیرد و بجوشانیم.
آب سیب زمینی های نرم شده صاف می شود.
پنیر چدار رنده شده، کره و نمک را روی آن گرفته و با کمک همزن خوب له کنید.
از کوفته های آماده شده تکه ها را بریده و به شکل کاسه می دهند.
کوفته ها را در یک ظرف پخت چرب شده قرار دهید.
پوره سیب زمینی آماده روی آن فشرده می شود.
از قبل در دمای 200 درجه به مدت 30-35 دقیقه گرم کنید. پخته شده است.
برای سس، آویشن، رب گوجه فرنگی و آب را در تابه ریخته و روی اجاق می پزیم.
سپس سس را داخل کوفته های سرخ شده می ریزند. و در آخر پنیر چدار را اضافه کرده و 5 تا 10 دقیقه دیگر می پزند. نوش جان
حتما ذخیره کنید تا هر وقت دوست داشتین فوری برای کوچولوهاتون درست کنید 🤩

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar