آخرین خبر/ آموزش تصویری پخت شش طاووق لبنانی مخصوص و مجلسی

موادلازم:
برنج:۳ پیمانه+نمک و روغن
ران مرغ :٥٠٠ گرم
ادویه بهارات :نصف قاسق چای خوری
زیره:نصف قاشق چای خوری
زعفران دم کرده:۱ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ:نصف قاشق چای خوری
سس تند:یک قاشق غذاخوری
زنجبیل:۱۰ گرم
سیر:۴ حبه
فلفل سیاه:یک سوم قاشق چای خوری
ماست:۳ قاشق غذاخوری
پودر انبه:نصف قاشق چای خوری
رب گوجه:۱قاشق چای خوری
روغن زیتون:۳قاشق غذاخوری
زرشک هم به مقدار نیاز

با برنج تند و نان هم میتونید سرو کنید
تیکه های مرغو مربع ای خرد کنید و با ادویه ها مزه دار کنید.۴ ساعت استراحت بدید و بعدش ۱۰ دقیقه مرغاتونو گریل کنید.
برنجو دو ساعت خیس کنید،بعدش به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج اب بریزید،نمک و روغن اضافه کنید ،اب برنج که تقریباخشک شد حفره ایجاد شد بذارید تا دم بکشه.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar