فرارو/ اسموتی نوعی نوشیدنی است که از مخلوط میوه و سبزیجات تازه با یخ، آب و مواد شیرین کننده مانند عسل یا شکر تهیه می‌شود. تفاوت اسموتی با آب میوه این است که اسموتی دارای بافت میوه است و آبکی نیست. در فصل تابستان و با گرم شدن هوا آب بدن به خاطر تعریق زیاد کاهش پیدا می‌کند. در این حالت خوردن نوشیدنی‌های خنک و آب‌دار برای رفع عطش و کمبود آب بدن بسیار مفید است. 
  اسموتی میوه‌های سرخ یکی از انواع اسموتی‌های خوشمزه و خنک تابستانی است که از ترکیب هندوانه با آلبالو یخ زده تهیه می‌شود و طعم دلچسبی دارد.
اسموتی نوعی نوشیدنی است که از مخلوط میوه و سبزیجات تازه با یخ، آب و مواد شیرین کننده مانند عسل یا شکر تهیه می‌شود. تفاوت اسموتی با آب میوه این است که اسموتی دارای بافت میوه است و آبکی نیست. در فصل تابستان و با گرم شدن هوا آب بدن به خاطر تعریق زیاد کاهش پیدا می‌کند. در این حالت خوردن نوشیدنی‌های خنک و آب‌دار برای رفع عطش و کمبود آب بدن بسیار مفید است.
اسموتی به دلیل بافت میوه‌ای که دارد، بسیار مغذی است و علاوه‌بر نوشیدنی یک میان وعده کامل هم محسوب می‌شود. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک اسموتی میوه‌ای جذاب، سرخ رنگ و بسیار متفاوت را با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.

مواد لازم برای تهیه اسموتی میوه‌های سرخ

هندوانه: نصف یک هندوانه متوسط
آلبالو: ۱ لیوان
بستنی وانیلی: نصف لیوان
آب آلبالو: نصف لیوان

نکات مربوط به هندوانه

بهتر است هندوانه‌ای که برای تهیه اسموتی انتخاب می‌کنید، شیرین و آب‌دار باشد. برای تشخیص یک هندوانه شیرین و رسیده راه‌های متفاوتی وجود دارد. یکی از راه‌های تشخیص هندوانه خوب توجه به دم یا همان ساقه‌ای است که به هندوانه متصل است. اگر این دم خشک باشد؛ یعنی هندوانه رسیده است و اگر سبز و تازه باشد؛ یعنی هندوانه به صورت نارس چیده شده است. راه بعدی که پر کاربردتر است، روش ضربه زدن به هندوانه است. در این روش باید هندوانه را روی یک دست بگیرید و به گوش‌تان نزدیک کنید. سپس با دست دیگر به پوست هندوانه ضربه بزنید. اگر صدایی که شنیدید، بم و خفه بود؛ یعنی هندوانه نارس است یا بیش از حد رسیده و پوک است. در صورتی که بعد از ضربه زدن به هندوانه ارتشعات ضربه را در تمام بافت هندوانه احساس کردید، به این معناست که هندوانه ترد و آب‌دار است.

نکات مربوط به آلبالو

آلبالو میوه ترش و خوش‌رنگ فصل تابستان سرشار از ویتامین c و املاح معدنی، سدیم، منیزیم، مس، روی و پتاسیم است. آلبالو دارای آنتی اکسیدان بالایی است و در خون‌سازی نقش بسیار مهمی برای بدن دارد. این میوه همچنین برای درمان رماتیسم مفید است و از آنجا که قند خون را کاهش می‌شود، بهترین میوه برای کسانی است که به بیماری دیابت مبتلا هستند. یکی از مهم‌ترین خواص آلبالو کاهش فشار و غلظت خون است. غلظت خون به لخته شدن آن می‌انجامد که درنهایت احتمال بروز سکته‌های قلبی و مغزی را افزایش می‌دهد. به همین دلیل درمان غلظت خون اهمیت بالایی دارد.

ازجمله علائم افزایش غلظت خون می‌توان به کبودی لب‌ها، سرگیجه، خارش پوست، ضعف و خستگی، درد در ناحیه شکم، قرمز شدن صورت، برجستگی رگ‌های چشمی، درد مفاصل، سر درد و... اشاره کرد. برای تهیه ترشی آلبالو بهتر است از آلبالوی تازه استفاده کنید؛ همچنین می‌توانید در فصل تابستان که میوه آلبالو فراروان است، به میزانی که می‌خواهید این میوه را تهیه کنید و آن را در بسته‌بندی‌های مناسب و کیسه‌های پلاستیکی یا ظرف‌های درب‌دار در فریزر نگه‌داری کنید.

طرز تهیه اسموتی میوه‌های سرخ

۱ ـ ابتدا آلبالو‌ها را بشویید و دم و هسته‌های آن را بیرون بیاورید. آلبالوی هسته گرفته را داخل یک ظرف بریزید.

۲ ـ هندوانه را برش بزنید و داخل ظرف دیگری بریزید؛ سپس ظرف آلبالو و هندوانه را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فریزر بگذارید.

۳ ـ بعد از گذشت این مدت زمان هندوانه و آلبالو را از فریزر خارج کنید و داخل پارچ مخلوط کن بریزید. بستنی و آب آلبالو را به آن اضافه کنید؛ سپس دو دقیقه دستگاه را روشن کنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

۴ ـ در این مرحله اسموتی خنک و دلچسب شما آماده است. اسموتی را داخل لیوان‌های دیواره بلند بریزید و سرو کنید، نوش جان.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar