آخرین خبر/ من اهل ترشیجات و لواشک و این ماجراها کلاً نیستم ولی این ترشک رو از یه کسی که عاشقِ این‌ چیزاست یاد گرفتم تا بتونم به شما هم بگم چطوری درستش کنین …

اگه ذائقه‌ی ترش داشته باشی دیگه وِلِش نمیکنی ! 

می‌تونی تو ۲۰ دقیقه درستش کنی و لذت ببری

✅کالری یک کاسه متوسط ترشک ، ۲۰۰ در میاد.⁣

موادی که براش لازم داری:⁣
آلبالو نیم کیلو⁣
آب نصف فنجون⁣
رب انار ترش ۵ غ‌ق⁣
نمک⁣
گلپر⁣

*جدا کردن شاخ و برگ آلبالوها و شستن اون‌ها
*ریختن آلبالوها به همراه نصف فنجون آب در قابلمه⁣
*حرارت زیاد تا به جوش آمدن آب⁣
*کم کردن شعله⁣
*اضافه کردن رب انار و نمک⁣
*روی شعله ملایم تا رسیدن به غلظت دلخواه⁣
* وقتی کمی خنک شد، تو ظرف بریز و بذار تو یخچال⁣
من یکم گلپر هم روش ریختم که فوق‌العاده‌ش میکنه.
*می‌تونی توی کیسه زیپ‌دار هم بریزی و داخل فریزر نگه‌داری کنی. ⁣
نوش جونت … 

از صفحه لقمه


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar