پارسی دی/ نسبت سبزی کوکویی یکی از اندازه گیری ها مهم در تهیه کوکو سبزی می باشد که یک کوکو سبزی خوشمزه داشته باشید. کوکو سبزی یکی از کوکو های اصیل و ایرانی می باشد که بسیار محبوب است و بین ما ایرانی ها بسیار پر طرفدار است. این کوکو خوشمزه همان طور که از نام آن پیداست از سبزیجات معطر تهیه می شود و در برخی از شهر ها از ترکیبات مختلفی استفاده می شود و در بعضی از شهر از سبزی محلی برای تهیه این کوکو استفاده می شود که در این پست می توانید ترکیب کوکو سبزی اصل؛ کوکو سبزی شمالی؛ کوکو سبزی تبریزی را به شما آموزش خواهیم داد که می توانید از این ترکیبات استفاده کنید و یک کوکو خوشمزه جذاب تهیه کنید.

ترکیب کوکو سبزی اصل
در این پست می توانید می توانید ترکیبات اصیل ایرانی را مربوط به کوکو سبزی مشاهده کنید. این کوکو را می توانید تهیه و خرد کنید و دقت داشته باشید هر یک کیلو کوکو سبزی حدود برای ۸ نفر مناسب است

 سبزی کوکویی اصل
مقدار (گرم)
تره
۵۰۰ گرم
گشنیز
۲۰۰ گرم
جعفری
۱۰۰ گرم
اسفناج
۱۰۰ گرم
شوید
۱۵۰ گرم
سیر یا برگ سیر
۲ بوته
می توانید در ترکیب فوق بجای سیر از ۱۰۰ گرم برگ سیر استفاده کنید.
اگر در فصل اسفناج نیستید می توانید از برگ چغندر استفاده کنید.
می توانید در ترکیب فوق از چند برگ کاهو نیز استفاده کنید.
افزودن سیر باعث طعم فوق العاده در آن می شود.
 ترکیب کوکو سبزی شمالی
کوکو سبزی شمالی یکی از کوکوی های بسیار خوشمزه و معطر است که با سبزی های محلی تهیه می شود و می توانید این کوکو را با ترکیبات فوق العاده زیر تهیه کنید.

سبزی کوکویی شمالی
مقدار (گرم)
جعفری
۱۰ دسته
گشنیز
۵ دسته
تره
۹ دسته
اوجی
۹ دسته
زلنگ
۶ دسته
انار یجه یا انار یژه
۴ دسته
سیر
۷ دسته
 هر دسته معادل ۱۰۰ گرم حدودی می باشد.
ترکیب های فوق را باید به صورت ساطوری ریز خرد کنید.
شما می توانید این کوکو سبزی را با برنج یا ماست دلار سرو کنید.
ترکیب کوکو سبزی تبریزی
این ترکیب مخصوص کوکو سبزی تبریز می باشد که از ترکیب ۲ به ۱ تره و پیازچه تهیه می شود و بسیار ساده و آسان می باشد و شما می توانید یک کوکو فوق العاده با این ترکیب داشته باشید.

سبزی کوکو تبریزی
مقدار (گرم)
تره
۵۰۰ گرم
پیازچه به همراه ساقه
۲۵۰ گرم
می توانید به مواد فوق کمی زرشک یا گردو اضافه کنید.
می توانید این کوکو را به صورت قالبی یا بدون قالب در تابه یا فر تهیه کنید.
 
راز خوشمزگی کوکو سبزی
 
کوکو سبزی غذای بسیار محبوبی می باشد که شما می توانید به راحتی در کنار غذا های دیگر خود این کوکو را سرو کنید. برای همین امروز می خواهیم فوت و فن های مهم کوکو سبزی را به شما یاد دهیم که بتوانید یک کوکو فوق العاده مجلسی در خانه تهیه کنید.

اگر از سبزی فریزری استفاده می کنید باید بگذارید تا کاملا یخ آن باز شود و بعد کوکو را تهیه کنید یا آب اضافی را فشار دهید تا خارج شود.
حتما از سیر برای تهیه کوکو استفاده کنید.
می توانید برای پف بیشتر از ماست یا بیکینگ پودر استفاده کنید.
کوکو سبزی با نمک بیشتر خوشمزه تر می شود.
می توانید به دلخواه شنبلیله خشک نیز استفاده کنید فقط در ریختن آن دقت کنید تا تلخ نشود.
سبزی کوکویی باید ریز باشد.
می توانید به دلخواه از گردو یا زرشک برای تهیه کوکو سبزی استفاده کنید.
وقتی یک طرف کوکو پخته شد نباید درب کوکو را بگذارید و اجازه دهید تا کوکو ترد شود.
اگر حس می کنید مواد کوکو شل است می توانید از کمی آرد استفاده کنید.
گرم نبودن تابه باعث وا رفتن آن می شود.
تا یک طرف سرخ نشده نباید برگردانید.
می توانید کوکو سبزی را به صورت قالبی تهیه کنید.
برای ۴۰۰ گرم کوکو سبزی باید حداقل ۳ تا تخم مرغ درشت استفاده کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar