آخرین خبر/ گوشت لوبیا یک غذای سنتی کاشانی است که در ایام محرم مخصوصا روزهای تاسوعا و عاشورا، به عنوان غذای نذری بسیار رایج است. این غذا مواد اولیه ساده ای دارد اما بسیار خوشمزه و لذیذ است. این غذا را در شهر کاشان با ” گوشت لوبیاب” می شناسند.

گوشت لوبیا به دو صورت مختلف سرو می شود. معمولا آب گوشت این غذا و گوشت کوبیده آن با نان سنگک تازه و ترشی سرو می شود، یا به عنوان خورش همراه پلو شوید میل می شود. که هر دو مدل آن بسیار خوشمزه است و پیشنهاد می کنم هر دو مدل آن را امتحان کنید.
.
موادی که نیاز داریم:
گوشت گوسفندی که من گردن استفاده کردم ۵۰۰ گرم
(قلم و ماهیچه هم‌میتونید بریزین)
پیاز ۲ عدد متوسط
نمک و زرد چوبه هرکدام ۱ ق.چ
لوبیا سفید به ازای هر نفر نصف لیوان
دنبه گوسفندی ۵۰ گرم
دارچین م.ل
.
برنج ۳ پیمانه
نمک ۳ ق.چ برای آب برنج قبل از آبکش
شوید تازه ۱۰۰ گرم
زعفران دم‌کرده م.ل
سیب زمینی برای ته دیگ
.
نکات لازم :
اول گوشت و پیاز و روی حرارت با آب قرار بدین تا گوشت سفید بشه و کف روش و بردارین . و بعدش لوبیا و ادویه هارو اضافه کنید .
اخرای پخت هم لوبیا و دنبه و پیاز و حتما بکوبید و به آبگوشتمون اضافه کنید .

از چوب دارچینم‌ می تونید اخرای پخت استفاده کنید .


از صفحه mr.foodx

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar