ایران کوک/ همانطور که از اسم فاهیتا گوشت پیداست ماده اصلی تشکیل دهنده این غذای مکزیکی گوشت هستش. طعم و مزه این غذا خیلی عالیه. این غذا رو هم مثل تاکو مکزیکی معمولا با نون پیتا یا ترتیلا سرو می کنند، اما اگه از این نون ها در دسترستون نبود می تونید با نون باگت اون رو سرو کنید. این غذا خیلی راحت و ساده درست میشه. برای این غذا از برشهای گوشت راسته گوساله استفاده میشه.
مواد لازم برای فاهیتا گوشت:
گوشت گوساله 500 گرم
فلفل دلمه ای سبز و قرمز 2 عدد
پیاز قرمز 1 عدد
آووکادو رسیده 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
خامه (اختیاری) به مقدار لازم
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس مخصوص گوشت:
روغن زیتون 1/4 پیمانه
آبلیموی تازه 1/4 پیمانه
سس سویا 3 تا 4 قاشق غذاخوری
آب آناناس 1/4 پیمانه
سیر له شده 3 حبه
فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
نمک و زیره سبز به میزان لازم
طرز تهیه فاهیتا گوشت:
افرادی که رژیم کاهش وزن دارند یا اینکه دارای کبد چرب هستند می تونن به جای گوشت از سینه یا فیله مرغ که چربی کمتری داره استفاده کنند. از اونجایی که ایرانی ها علاقه زیادی به غذاهای گوشتی دارند قطعا از خوردن فاهیتا لذت می برند.
1- برای درست کردن سس، یک شیشه تمیز با درب محکم انتخاب کنید. تمامی مواد سس را داخل شیشه ریخته و به خوبی تکان دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند. 
2- تکه های گوشت را به صورت استیک برش بزنید و داخل ظرف در داری قرار دهید، سپس سس را روی برش های گوشت بریزید. برای اینکه گوشت ها کاملا مزه دار شوند از صبح تا بعد از ظهر، آن ها را از سس خارج نکنید.
3- در این مرحله از پخت فاهیتا گوشت و پس از گذشت مدت زمان ذکر شده، تکه های گوشت را داخل یک تابه بریزید و بدون روغن تفت دهید. می توانید برش های گوشت را گریل کنید. گوشت های گریل شده را به صورت نواری برش بزنید.
4- در ادامه پیاز را به صورت خلالی برش بزنید و تفت دهید. فلفل دلمه ای ها را هم به صورت نواری برش بزنید و به پیاز اضافه کنید. در نهایت مقداری نمک و فلفل به مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای بزنید.
5- تکه های گوشت گریل شده را به سبزیجات اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید.
6- آووکادو را پوست بگیرید و به وسیله چنگال آن را کاملا له کنید، سپس مقداری آبلیمو روی آن بریزید. گوجه فرنگی را نیز به صورت نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.
7- یک نان ترتیلا آورده و روی نصف آن یک قاشق آووکادو بمالید. مقداری از فاهیتا گوشت آماده شده روی نان بریزید، سپس مقداری گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید مقداری خامه روی مواد ریخته و به صورت ساندویچ میل بفرمایید، همچنین می توانید غذا را در بشقاب سرو کنید.
نکات کلیدی برای تهیه فاهیتا گوشت
– مخلفات آماده شده فاهیتا گوشت را می توانید به مدت 3 روز داخل یک ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید و در زمان استفاده آن را گرم کنید.
– این مواد را تا 3 ماه نیز می توانید داخل فریزر منجمد کنید و زمانی که بخواهید از آن استفاده کنید از شب قبل داخل یخچال بگذارید تا یخش باز شود.
– از آنجا که سس سویا نیز شور است در ریختن نمک احتیاط کنید. 
– می توانید به جای آووکادو از سالاد سالسا مکزیکی، پنیر رنده شده، کاهو یا خامه ترش برای سرو فاهیتا استفاده کنید. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar