آموزش تهیه رانی هلو در خانه
آخرین خبر/ تا هلو تموم نشده حتماً رانی و کمپوت خوشمزه خونگی رو درست کنید که هم خیلی مقرون به صرفه ست هم بدون مواد نگهدارنده و مطمئن 👌😍
درست کردنشم خیلی راحته حتماً ذخیره کنید و برا دوستاتونم بفرستین🥰
رانی هلو
یک کیلو هلو
نصف لیوان شکر
چهار الی شش لیوان آب
هلوها رو پوست کرفته هسته هاشو جدا میکنیم و بدون اینکه وقت زیادی برا خرد کردنشون صرف کنیم میریزیم داخل آب در حال جوش ده دقیقه که جوشید حرارت و خاموش کرده چند تا دونه از هلوها رو برداشته ریز خرد میکنیم و بقیه رو با هر وسیله ای که دارین میکس میکنیم و هلوهای ریز شده رو بهش اضافه کرده داخل پارچ میریزیم و میذاریم یخچال خنک بشه و نوش جان
❌❌من چهار لیوان آب ریختم که خیلی خیلی غلیظ بود و موقع استفاده با آب خنک قاطی کردم شما از اول پنج یا شش لیوان آب بریزید
❌❌میزان شکر به شیرینی هلوها بستگی داره میتونید کم یا زیادش کنید
❌❌این رانی خوشمزه حدود سه الی چهار روز داخل یخچال و طولانی مدت در فریزر قابل نگهداریه
کمپوت هلو
یک کیلو هلو
دو تا شیشه درب فلزی
پنج شش ق غ شکر
مقدارکافی آبجوش
حدود یک کیلو هلو رو پوست گرفته هرد میکنیم و داخل شیشه پر میکنیم بعد هم برا یک کیلو هلو حدود پنج شش قاشق شکر می ریزیم و آب جوش هم تا خدی که روی هلو رو بگیره بعد هم درشو محکم می بندیم و داخل قابلمه ای که تا نصف آب سرد ریختیم میذاریم و حدود نیم ساعت میذاریم بجوشه بعد از اینکه از دما افتاد سر و ته میذاریم یک روز داخل آشپزخونه بمونه بعد از اینکه مطمئن شدیم نشتی نمیده و کامل کنسروشده توی یخچال میذاریم و هر موقع خواستیم نوش جان🥰
❌❌من توی هر شیشه سه ق غ شکر ریختم که بازم میتونید کم یا زیادش کنید
❌❌این کمپوتها رو تا چند ماه میشه داخل یخچال نگهداری کرد
❌❌راستی این رانی و کمپوت رو میتونید با شلیل و انبه و حتی مخلوط همشون درست کنید عالی میشه
امیدوارم درست کنید و تو این هوای گرم در کنار عزیزانتون لذت ببرید
ممنونم از لایک و کامنتهای پر مهر و انرژی بخشتون مهربونا❤️🙏
آرزوی بهترینها رو براتون دارم
منبع: hanieh__haghshenas