پرشین وی/ میگو سریع می پزد بنابراین مناسب روزهای پرمشغله شماست که وقت زیادی برای تهیه غذا ندارید. به گزارش پرشین وی این غذا را می توان روی روی برنج و یا کنار نام سرو کرد.
مواد لازم:
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر (تقسیم شده)
۶ حبه سیر متوسط، ورقه شده (تقسیم شده)
۴ فنجان گلچه های کوچک کلم بروکلی
یک دوم فنجان فلفل دلمه ای قرمز، نگینی خرد شده
یک دوم قاشق چایخوری نمک (تقسیم شده)
یک دوم قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده (تقسیم شده)
۴۵۰ گرم میگو خام (۲۱ تا ۳۰ عدد)
۲ قاشق چایخوری آب لیمو، به علاوه مقداری برای طعم
طرزتهیه:
ابتدا ۲ قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهیتابه متوسط گرم کنید. نیمی از سیر را افزوده و حدود ۱ دقیقه روی حرارت تفت دهید. بروکلی، فلفل دلمه ای و یک چهارم قاشق چایخوری از نمک و فلفل را اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید بپزد و یک تا دو بار گاهی هم بزنید و اگر ته ظرف خشک شد ۱ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا حدود ۳ تا ۵ دقیقه سبزیجات نرم شود. سپس محتویات ماهیتابه را به کاسه منتقل کرده و آنها را گرم نگه دارید.
اجاق را در دمای متوسط رو به بالا افزایش داده و یک قاشق غذاخوری باقیمانده از روغن را داخل ماهیتابه ریخته و بقیه سیر را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تفت دهید . میگوها و یک چهارم قاشق چایخوری باقیمانده از نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید و اجازه دهید میگوها حدود ۳ الی ۵ دقیقه بپزد. سپس مخلوط بروکلی را به ماهیتابه برگردانده و آب لیمو را اضافه کرده و همه مواد را هم بزنید تا مخلوط شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar