آخرین خبر/ فوت و فن پخت «کیک سورپرایز» جالب و خوشمزه

مواد لازم برای کیک سورپرایز:
آرد : دو و‌نیم پیمانه«لیوان دسته دار فرانسوی»
"آرد کیک و شیرینی"

تخم مرغ :چهار عدد
شکر : یک پیمانه «لیوان دسته دار فرانسوی»
شیر : یک پیمانه «لیوان دسته دار فرانسوی»
روغن مایع : سه چهارم پیمانه«لیوان..»
وانیل : یک دوم قاشق مرباخوری
بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو :دو قاشق غذاخوری
نسکافه یا قهوه از هر نوعی : نصف قاشق غذاخوری

1_ نصف قاشق غذاخوری نسکافه فوری یا هر نوع قهوه را با چند قطره شیر حل کنید
۲_نصف قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کرده به حالت خمیر درآوردید.
۳_قالب کیکتان را آماده کنید و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۴_تخم مرغ ،شکر و وانیل را با همزن تا روشن شدن رنگ تخم مرغها ،هم بزنید ،سپس شیر و روغن اضافه کنید.
۵_مخلوط آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم بزنید .
۶ _مواد را به سه قسمت تقسیم کرده ،و یکی را با نسکافه و قسمت دیگر را با پودر کاکائویی که اماده کردیم مخلوط کنید .
۷_مطابق ویدئو مواد را داخل قالب ریخته و روی هر لایه پودر کاکائو الک کرده و لایه بعدی را بریزید .
۸_کیک را در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه الی یکساعت بپزید.
۹_بعد از خنک شدن برش داده سرو کنید🌺نوش جان
لایک و کامنت یادتون نره ،حتما سیو کنید که بعدها بتونید راحت بهش دسترسی داشته باشید .

🔴 اندازه قالبی که استفاده کردم👇👇
۳۰*۱۱ با ارتفاع ۷سانتی متر

از صفحه meryemcooking
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar