خراسان/ مربای به، به خوشمزگی روزهای کودکی
مواد لازم  برای یک شیشه   
      به:یک کیلو
      شکر:یک کیلو
      آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
      پودرهل: یک چهارم قاشق چای خوری
      گردو: نصف پیمانه
  طرز تهیه:
1-به‌ها را تمیز بشویید. نیازی نیست پوست‌شان گرفته شود، مربای به با پوست بسیار خوشمزه‌تر خواهد بود.
2-به‌ها را به‌اندازه‌های کوچک یا بزرگ خرد کنید.‌اندازه تکه‌های به،  بستگی به سلیقه شما دارد.
3-می توانید برای شکل به‌ها آن را قالب بزنید.
4-یک ظرف یا قابلمه را که داخلش آب ریختید کنار دستتان قرار دهید و به‌هایی را که خرد می‌کنید داخل قابلمه بیندازید. بهتر است از قابلمه مسی استفاده کنید.
5-روی سطح به، باید کاملا آب باشد به طوری که به‌ها همگی داخل آب باشند. حالا قابلمه را روی حرارت گاز بگذارید و زمانی که آب جوش آمد؛ در قابلمه را بگذارید تا حدود یک ساعت بجوشد و به‌ها نیم پز شود و رنگ‌شان کمی تغییر کند.
6-حالا شکر را اضافه و صبر کنید دوباره آب قابلمه جوش بیاید. سپس در قابلمه را به صورت دم کنی بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود سه ساعت روی حرارت ملایم بجوشد.
7-در این مرحله به کاملا رنگ‌انداخته و قوام آمده است. حالا آب لیمو و پودر هل و گردو‌ها را اضافه و بعد از این که چند جوش زد حرارت را خاموش کنید و در قابلمه را با دم کنی  بگذارید تا ۲۴ ساعت به همان حالت بماند.
8-مربای بِه آماده است. می‌توانید مربا را داخل ظرف سرو و میل کنید. می‌توانید گردو را بعد از آماده شدن مربا به آن اضافه کنید. ابتدا گردو را خیس و با دستمال خشک و به مربا اضافه کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar