آخرین خبر/ الان که فصل انجیره بهت پیشنهاد میدم این خوشمزه ی گیلانی که شبیه مربا و مارمالاده امتحان کنی و از خوردنش کیف کنی.

مواد لازم:
انجیر ترحیجا سیاه یک کیلو
شکر بسته به شیرینی انجیر(من پنج قاشق)
پودر هل یک قاشق چایخوری
گلاب ده قاشق
گردو خرد شده یک مشت

طرزتهیه:
همونطور که تو کلیپ دیدین این خوشمزه گیلانی یه نوع مرباست که با کره و نیمرو تو استان ما خورده میشه.
برا درست کردنش اصلا نباید آبی اضافه شه.
اگه انجیرتون خیلی شیرین بود مقدار شکر رو کم کنید.قدیما برا شیرین کردن این مربا از شیره انگور استفاده میکردن که سالم تر هم میشد.

ویدئو از sahebeh.khoshdel

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar