آخرین خبر/ این غذای سنتی رو قدیمی ها با برنج نارس وشکسته ی خیلی ریز درست میکردن،بیشتر تو مزرعه برای قلی ناهار (صبحونه)مصرف می‌شد ،البته بعضی‌ها با دوشاب سرخش میکردن که مقویتر بود،بعضی هم با پنیر یا تخم مرغ پخته میخورن،با تک تکشون خوشمزه هست
ریختن زرچوبه سلیقه ای هست
برای درست کردنش برنج نیم دانه رو کته بپزید با کره ی محلی سرخ کنید، زیاد برشته نکنید،زیره و دارچین و گردو رو اضافه کنید باهاش کمی تفت بدید،با پنیر یا تخم مرغ پخته نوش جان کنید🤌😋

از صفحه toobayaghobi

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar