نمناک/ کنافه (Kanafeh) یک دسر جذاب و خوشمزه عربی است که با رشته های مخصوص به همین اسم تهیه می شود. کنافه که به ترکی کنوفه نیز تلفظ میشود، انواع و اقسام مختلفی دارد و در کشورهای مختلف با رسپی های متفاوتی تهیه می شود. در این بخش طرز تهیه کنافه عربی با رسپی ساده ای را آورده ایم تا در خانه این شیرینی خوشمزه و محبوب را تهیه و در کنار یک فنجان چای نوش جان نمایید.

 
مواد لازم برای تهیه شربت کنافه لبنانی عربی
شکر1 پیمانه
آب1 پیمانه
زعفران دم کرده3 قاشق غذاخوری
عرق بهار نارنج نصف پیمانه

مواد لازم برای تهیه کنافه لبنانی عربی
رشته کادایف1 بسته
شیر 2 لیوان
کره250 گرم
وانیل1 قاشق چایخوری
مغز گردوی خشک شده1 لیوان
پسته خرد شده نصف لیوان
نشاسته ذرت  نصف لیوان
 
آموزش طرز تهیه کنافه لبنانی عربی
ابتدا شربت را تهیه کنید.
برای تهیه شربت در قابلمه ای مناسب یک پیمانه آب بریزید و اجازه دهید که به جوش آید.
بعد از به جوش آمدن آب به آن شکر بیافزایید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
اجازه دهید شربت شما غلیظ شود، سپس به آن عرق بهارنارنج را به همراه زعفران دم کرده اضافه کنید.
بعد از مخلوط شدن مواد با یکدیگر قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا شربت شما خنک شود.
اکنون به سراغ تهیه شیرینی کنافه بروید، شیر و نشاسته ذرت را در قابلمه ای دیگر بریزید و خوب مخلوط کنید تا نشاسته کاملاً در شیر حل شود و گلوله گلوله نشود.
وانیل را به شیر و نشاسته افزوده و قابلمه را روی حرارت بگذارید و مداوم مواد را هم بزنید تا غلظتی مانند فرنی بیابد.
رشته های کادایف با دست یا با استفاده از غذاساز به اندازه دلخواه ریز کنید.
درون یک تابه کمی کره ریخته و روی حرارت قرار دهید.
بعد از ذوب شدن کره، رشته های کادایف را به همراه گردو داخل تابه بریزید.
رشته ها و گردو را تا جایی تفت دهید که رشته ها کمی سرخ و طلایی رنگ شوند.
بعد از برداشتن تابه از روی حرارت و خنک شدنش، مواد را به دو دسته تقسیم کنید.
ظرف مورد نظرتان را آماده کنید.
نصف رشته ها را داخل ظرف ریخته و با یک قاشق آن را در ته ظرف فشرده کنید.
کرم آماده شده را روی رشته ها بریزید و طوری پخش کنید تا روی آن را بپوشاند.
سپس باقی رشته ها را تمیز و مرتب روی کرم پخش کنید.
شربت آماده شده خود را کم کم برروی کنافه بریزید تا کاملا جذب مواد شود.
شیرینی کنافه را به اندازه مناسب برش دهید و سرو نمایید.

نکات مهم در تهیه کنافه لبنانی عربی
رشته های کادایف معمولاً به صورت کارخانه ای در فروشگاه های لوازم قنادی موجود هستند و طرز تهیه خانگی ندارند.
نشاسته و شیر را قبل از قرار دادن بر روی حرارت با یکدیگر مخلوط نمایید تا گلوله گلوله نشود.
کرم کناف نباید خیلی سفت شود.
به جای شربت می توانید از شیر عسلی استفاده کنید.
برای لایه میانی از انواع مغزیجات نیز می توانید استفاده کنید.
کنافه را می توانید به صورت گرم و سرد شده میل کنید.
برای تزئین کنافه از پودر پسته استفاده کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar