پارسی دی/ فتوچینی یکی از غذا های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که با پاستای فتوچینی که به اسم مشهور است تهیه می شود و شما می توانید آن را به روش های مختلف تهیه کنید. در این رسپی از مرغ و قارچ و سس بشامل برای تهیه این غذا استفاده شده است که طعمی بی نظیر به آن می دهد و شما به دلخواه می توانید مقدار ها را مطابق با سلیقه خود کم و زیاد کنید. فتوچینی به معنی روبان کوچک می باشد و نوعی پاستا می باشد که بیشتر در رم تهیه می شود. شکل این پاستا به شکل نواری صاف و ضخیم می باشد. فتوچینی آلفردو یکی غذا های بسیار محبوب مردم آمریکا می باشد. 

مواد لازم برای تهیه فتوچینی با سس آلفردو
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
خامه ۲ ق غذا خوری
آرد ۱ ق غذا خوری
شیر ۱ پیمانه
پاستا فتوچینی ۲۰۰ کرم
قارچ ۲ پیمانه
کره ۱ ق غذا خوری
جعفری خرد شده ۱/۴ پیمانه
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
 
طرز تهیه فتوچینی با مرغ و قارچ و سس بشامل
مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. سپس سینه مرغ بدون استخوان را که از قبل برش زدید را به همراه پیاز و ادویه ها و نمک تفت دهید تا سینه مرغ پخته شد، باید حرارت را کم کنید تا مرغ ها خوب مغز پخت شوند.

مرحله دوم: تفت دادن قارچ
قارچ ها را پوست بگیرید و اسلایس کنید و کمی آبلیمو به آن بزنید تا سیاه نشوند. داخل یک تابه کمی کره ریخته و قارچ ها را به همراه کره تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و بعد سیر رنده شده را به قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله سوم: تهیه سس آلفردو
آرد را روی قارچ بپاشید و مواد را روی حرارت کم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا موا یکدست شود و در انتها مرغ تفت خورده را اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید تا کمی سس جا افتاده شود.

مرحله چهارم: تهیه فتوچینی با سس بشامل
داخل یک قابلمه آب و روغن و نمک ریخته و صبر کنید تا آب بجوش بیاید و پاستا قتوچینی را بدون خرد کردن به صورت درسته داخل آب بریزید و پاستا را طبق بسته بندی روی آن بگذارید تا پخته شود و بعد آبکش کنید و بدون گرفتن آب سرد به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید و در انتها خامه و جعغری را اضافه کنید و بعد از اینکه سس به خورد مواد رفت داخل بشقاب ریخته و با پنیر پارمزان سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه فتوچینی خوشمزه و لذیذ با مرغ و خامه
افزودن خامه باعث بافت کرمی به پاستا می شود و به دلخواه است.
می توانید کمی پنیر پارمزان به مواد سس اضافه کنید.
کمی از آب پاستا به سس اضافه کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar