پارسی دی/ چیز کیک لوتوس یکی از چیز کیک های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که با کره و بیسکویت لوتوس تهیه می شود و اگر به طعم و مزه این برند علاقه دارید می توانید این چیزکیک خوشمزه را تهیه کنید و یک کیک فوق العاده برای مهمانی ها داشته باشید. شما می توانید در قالب های مخلتف این چیز کیک را تهیه کنید و یا به صورت تک نفره در قالب های های جداگانه سرو کنید. این چیز کیک دیگر نیازی به فر ندارد و تمام مراحل در یخچال تهیه می شود. میزان مواد بسیار دقیق است و براساس یک رسپی تست شده برای شما آورده شده است. 

مواد لازم برای تهیه چیز کیک لوتوس یخچالی
بیسکویت لوتوس ۲۵۰ گرم
کره ذوب شده  ۱۰۰گرم
پنیر خامه یا کم نمک ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
شیر عسلی ۱ قوطی
پودر ژلاتین ۱.۵ ق غذا خوری
آب ۱/۲ پیمانه
 
طرز تهیه چیز کیک لوتوس بدون فر
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید کراست بیسکویتی را تهیه کنید برای این کار بیسکویت را داخل غذاساز بریزید و پودر کنید و یا می توانید داخل نایلون بریزید و با گوشتکوب بکوبید تا له شود و بعد کره را ذوب کنید و باهم مخلوط کنید و کف یک ظرف یا قالب کمربندی یک نایلون انداخته و مواد را بریزید و با پشت لیوان خوب مواد را صاف کنید و برای ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید و بگذارید تا کراست بیسکویتی خودش را بگیرد.

مرحله دوم: بن ماری کردن ژلاتین
در ادامه ژلاتین را روی آب ریخته و بگذارید تا اسفنجی شود و بعد کتری را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بجوش بیاید و بعد ژلاتین را روی بخار کتری قرار دهید و بگذارید تا بن ماری شود و یا می توانید برای ۱ دقیقه در ماکروفر قرار دهید تا بن ماری شود.

مرحله سوم: تهیه لایه پنیری
پنیر خامه ای را به همراه خامه بزنید تا یکدست شود و بعد شیرعسلی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و می توانید بجای شیرعسلی از پودر قند یا کره لوتوس استفاده کنید که این کاملا دلخواه می باشد و در انتها باید ژلاتین کاملا خنک شده را روی مواد بریزید و هم بزنید.

مرحله چهارم: تهیه چیز کیک لوتوس
حالا قالب را از یخچالب بیرون بیاورید و کراست پنیری را روی بیسکویت بریزید و سطح آن را صاف کنید و مجدد چیز کیک را برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد دور تا دور چیز کیک را آزاد کنید و داخل دیس برگردانید و با بیسکویت لوتوس تزیین کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه چیز کیک لوتوس بدون فر برای مهمانی
هرچقدر چیز کیک در یخچال بیشتر استراحت کند خوشمزه تر می شود.
بهتر است ۱۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید و بعد برش بزنید.
از پنیر خامه ای کم نمک استفاده کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar