چی بپزم/ مواد لازم
بامیه متوسط :350 تا 400 گرم
سیر :سه حبه
پیاز متوسط :دو عدد
گشنیز خرد شده :3 قاشق غذا خوری
پودر گشنیز :نصف قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم
آب لیمو ترش تازه :3 تا 4 قاشق غذا خوری
آب :یک استکان
فلفل دلمه ای خرد شده :2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی متوسط :سه عدد (درشت خردشده )
فلفل سیاه :یک قاشق سر صاف مربا خوری(در صورت تمایل به تند بودن غذا می توان از فلفل قرمز استفاده کرد)
طرز تهیه
ابتدا بامیه ها را حلقه حلقه می کنیم .
یکی از پیاز ها را با گشنیز خرد شده وسیر هاو نصف پیمانه آب وفلفل سیاه در مخلوط کن ریخته ومخلوط می کنیم
از طرفی پیاز دیگر را خلالی کرده ودر مقدار کمی روغن سر تفت می دهیم .
احتیاج به تغییر رنگ پیاز نیست فقط همین که کمی تفت بخورد کافیست .
مواد داخل مخلوط کن را به پیاز ها اضافه کرده وچند دقیقه ای روی شعله گاز هم می زنیم تا مخلوط شود .
بامیه های خرد شده را نیز به مواد اضافه کرده ودوسه دقیقه ای هم می زنیم .
گوجه فرنگی های درشت خرد شده را هم به مواد اضافه کرده وآخر از همه فلفل دلمه ای وپودر گشنیز را اضافه می کنیم .
ترشی ونمک غذا را با آبلیمو ونمک اندازه کرده مواد را داخل ظرف پیرکسی که بعد از ریختن مواد به اندازه ی یک بند انگشت یا بیشتر خالی باشد،با سر بسته داخل فر 180 درجه سلسیوس به مدت 8 تا 10 دقیقه در طبقه دوم فر قرار می دهیم .
نکته ها :
همه ما انتظار داریم وقتی بامیه را حلقه حلقه می کنیم لیز شود وغیر قابل خوردن .ولی این غذا چون زمان پخت بامیه کوتاه است اصلا برعکس تصور ما لیز نشد وخیلی هم بامیه های ترد وخوشمزه ای داد .
نکته دیگر اینکه این غذا چون غذای آب پزی است وخوراک محسوب می شود ،اصرار من بر خالی بودن سر ظرف پیرکس به خاطر همین است که موقعی که داخل فر گذاشته میشود با اینکه درب ظرف بسته است کمی حجم مواد زیاد می شود و اگر خیلی لبالب پر باشد کمی به داخل فر سر ریز می شود وفر کثیف می شود .

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar