آلامتو/کیک پای سیب در واقع یک کیک لذیذ و بسیار خوشمزه است که با قرار دادن پوره یا تکه های سیب در میان مواد کیک درست می شود و عطر و طعم فوق العاده جذابی دارد. کیک پای سیب در قنادی ها در قالب های کوچک درست و به فروش می رسد ولی شما میتوانید آن را در منزل در قالب یک کیک بزرگ تهیه و در اندازه های دلخواه برش بزنید. 
مواد لازم برای تهیه کیک پای سیب کافی شاپی
آرد 2 و نیم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1/2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 50 گرم
سیب 1 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
وانیل 1/3 قاشق چای خوری
کره 70 گرم
 مواد لازم برای تهیه مغز کیک
سیب متوسط رنده شده 4 عدد
شکر 3 قاشق غذا خوری
دارچین 3 قاشق مربا خوری
گردو خرد شده 3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک پای سیب و دارچین ساده و سریع در فر
مرحله اول: درست کردن مواد میانی کیک
4 عدد سیب متوسط را با آب تمیز بشویید چوب و پوست آن ها را با چاقو بگیرید، رنده ای را داخل یک ظرف قرار دهید و سیب ها را داخل ظرف رنده کنید. رنده های سیب را داخل یک ماهیتابه بریزید، 3 قاشق غذا خوری شکر را به همراه 3 قاشق مربا خوری دارچین به سیب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید مواد را به خوبی و حسابی با هم تفت دهید تا آب سیب کاملا کشیده و پخته شود. بعد مواد را از تابه خارج کنید و داخل یک ظرف بریزید.
مرحله دوم: ترکیب کره و شکر و تخم مرغ
 حدود 70 گرم کره که به دمای محیط رسیده را داخل یک کاسه یا ظرف بزرگ بریزید و با 1 پیمانه شکر با دور تند همزن خوب بزنید تا مخلوط فرم بگیرد و کاملا پوک شود. 3 عدد تخم مرغی که دارید را تک تک داخل مواد بشکنید و بعد از شکستن تخم مرغ هر بار مواد را به مدت 1 دقیقه هم بزنید. هنگام اضافه کردن تخم مرغ سوم 1/3 قاشق چای خوری وانیل را هم روی مواد بریزید و به خوبی با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن روغن
50 گرم روغن مایع را اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید. دستگاه همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید. از این مرحله دیگر نیازی به همزن نیست و از لیسک استفاده کنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن مواد خشک
2 و نیم پیمانه آرد را با 2 قاشق مربا خوری بکینگ پودر با هم مخلوط و ترکیب مواد خشک را سه بار الک کنید. در این مرحله مواد خشک را کم کم و در 2 الی 3 مرتبه به مواد تخم مرغ اضافه و با لیسک خوب هم بزنید. بعد از ریختن ترکیب آرد و بکینگ پودر 1/2 پیمانه شیر را هم داخل مواد بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم: پخت کیک پای سیب و دارچین در فر
قالب کیک را کمی چرب کنید، نصف مواد کیک را داخل قالب بریزید قالب را چند بار روی سطح کار بکوبید تا مایه کیک به خوبی پخش شود. مواد میانی را به صورت یکدست اضافه کنید، روی مواد میانی چند قاشق گردوی خرد شده بریزید و در نهایت بقیه مایه کیک را با لیسک روی مواد صاف کنید، 1 عدد سیب دیگر را بعد از پوست کندن به صورت ورقه ای خرد کنید و روی مواد کیک بچینید. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کیک کامل پخته شود. پس از آن کیک پای سیب و دارچین خوشمزه شما آماده سرو است می توانید میل کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
نکات کلیدی برای تهیه کیک پای سیب به روش قنادی ها
دمای فرها متفاوت است، دمای فر و زمان را بسته به فر خود تنظیم کنید.
از قالب سایز 22 برای پخت کیک پای سیب استفاده کنید.
می توانید روی کیک را با ترکیب پودر قند و دارچین تزئین کنید.
می توانید سیب را رنده و یا خرد و با مواد کیک مخلوط کنید یا به صورت مواد وسط کیک قرار دهید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar