آخرین خبر/ ترشی بامیه با پوره گوجه یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و لذیذ است که شما می توانید با پوره گوجه فرنگی تهیه کنید. ترشی ها از زمان گذشته تا به امروز تهیه می شدند و اختلاف نظر های مختلفی برای تخمین زمان دقیق اولین ترشی وجود دارد و تاریخ شناس ها عمر این خوراکی را حدود ۲۰۰۰ سال تخمین زدند و اولین بار در هندوستان این ترشی ها تهیه شدند. ترشی ها راهی است که می توانید خارج از فصل سبزیجات را داشته باشید و به همراه غذا سرو کنید. ترشی بامیه روشی که به شما یاد خواهیم داد فوق العاده خوشمزه و تند و تیز است و شما می توانید همراه این آموزش ویدیو آن را نیز در انتهای پست مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه با پوره گوجه و تمر هندی
گوجه فرنگی ۳ عدد
تمر هندی ۱ ق غذا خوری
سرکه ۱ پیمانه
بامیه ۱ پیمانه
سیر ۳ حبه
ترخون و سیاه دانه به مقدار لازم
فلفل سبز تند ۱ عدد
نمک به مقدار لازم

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar