چی بپزممواد لازم

مرغ یک و نیم کیلو
انجیر خشک 12 عدد
سیر 5 حبه
پیاز بزرگ 1 عدد
پودر تخم گشنیز 2/1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 2/1 قاشق چایخوری
پودر زیره 2/1 قاشق چایخوری
برگ بو 3 عدد
آب مرغ 1 و 2/1 فنجان
پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
روغن، نمک و فلفل به میزان کافی
طرز تهیه
فر را با حرارت 180 درجة سانتیمتر (350 درجة فارنهایت) گرم کنید.
مرغ را تمیز کنید و به تکه های مساوی خرد کنید.
سپس نمک، فلفل، یک برگ بو و نیمی از ادویه جات (پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و پودر زیره) بزنید و درکمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
تکه های مرغ را از تابه درآورید و در ظرف مخصوص فر بچینید.
پیاز را خلال و سیر را ریز خرد کنید. پیاز، سیر، نیم دیگر ادویه ها و آب مرغ را روی مرغ بدهید و انجیرهای خشک را لابه لای مرغ ها بچینید و روی ظرف را فویل بکشید.
ظرف مرغ را 25 دقیقه داخل فر قرار دهید و پس از این مدت از فر در آورید و پوست لیمو و آب لیمو را روی مرغ بدهید و ظرف را بدون فویل دوباره 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ کاملاً بپزد و برشته شود.
بعد از این مدت زمان غذا را از فر درآورید و سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar