آخرین خبر/ ترشی بادمجون از اون خوشمزه هاست که تو پاییز حسابی میچسبه مخصوصا اگه با این روش آماده کنین که مثل سفید برفی خوشرنگ میشه.

چی میخوایم

سه کیلو بادمجان

نیم کیلوسبزی شامل ترخون و شوید و جعفری و نعناع

که شوید وجعفری بیشتر از بقیه باشه

یه بوته بزرگ سیر

فلفل تند بدلخواه

دوتا هویج

سرکه ونمک به میزان لازم که تو کلیپ گفتم

بادمجونارو پوست میگیریم یه چاک وسطش میزنیم وداخل آب نمک میندازیم

روی بادمجونا یه جسم سنگین میذاریم تا یه روز توآب نمک بمونه وتلخی ورنگ سیاهشو پس بده

بعدآبکش میکنیم و تو آبجوش مقداری نمک وسرکه میریزین و میندازیم توآبجوش تا با در نیمه بسته آبپز بشن

گاهی زیر رو میکنیم تا یکدست بپزن چک میکنیم اگه سربادمجون نرم شده بود بر میداریم

 

مواد میانی رو کامل ریز خرد میکنیم بعد شکم بادمجانهارو با مواد پر میکنیم

بادمجانهارو داخل ظرف میذاریم وسرکه ونمک وقاطی میکنیم میریزیم روش تا جایی که روی بادمجونارو بپوشونه

بعد با در بسته تو جای خنک میذاریم تقریبا بعداز یک روز قابل استفادس

حتما نمک دریا باشه

ویدئو و آموزش از khanoom_ghaza

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar