نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

موکا افرا ، نوشیدنی عصرهای پاییز

منبع
خراسان
بروزرسانی
موکا افرا ، نوشیدنی عصرهای پاییز

خراسان/  مواد لازم برای ۲ نفر:
   پودر موکا : ۳ قاشق غذاخوری
  پودر کاکائو:  ۳ قاشق غذا خوری
   شیره افرا: ۳ قاشق غذاخوری
   شیر نارگیل (یا شیر معمولی): ۳ فنجان
   عصاره وانیل: ۲ قاشق چای‌خوری
   اسپرسو (اختیاری): به میزان  دلخواه

طرز تهیه

اگر اهل قهوه و شکلات هستید موکا افرا یک نوشیدنی گرم و پاییزی است که طعمش می‌تواند راضی‌تان کند. شیره افرا هم مثل عسل،  شیرین‌کننده‌ای طبیعی و پرطرفدار است که از درختان افرای قرمز و افرای قندی تهیه می‌شود. این شیره‌ سرشار از مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های مفید است و از بدن انسان در برابر انواع بیماری‌های مغزی، بیماری‌های قلبی و نقص‌های سیستم ایمنی محافظت می‌کند.
  طرز تهیه :
۱-شیر نارگیل را در ظرفی بریزید و روی شعله گاز قرار دهید و مقداری وانیل به آن اضافه کنید و هم بزنید. (برای خوش طعم شدن می توانید همه وانیل را درون آن بریزید).
۲- بقیه مواد لازم را درون این شیر نارگیل اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا به اندازه کافی گرم شود.
۳- شعله گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را در فنجان ها بریزید و سرو کنید.
۴- برای شیرین کردن نوشیدنی، شیره افرا را به مقدار مناسب به نوشیدنی خود اضافه کنید.
 

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره