فرادید/ سوپ عدسی قرمز و کدو حلوایی، یک غذای دلچسب و آسان با طعم شیرین که طرفداران خاص خودش را دارد. در این مطلب یکی از روش‌های ساده‌ی پخت این سوپ را به شما آموزش می‌دهیم. 
زمان پخت: ۴۰ دقیقه

مواد لازم

۱ قاشق غذاخوری روغن گل آفتابگردان (یا روغن زیتون)

۱ پیاز خرد شده ریز

۱ حبه سیر خرد شده ریز

۱ قاشق چایخوری پودر گشنیز

۱ قاشق چایخوری پودر زیره

۱ قاشق چایخوری زردچوبه

نصف قاشق چایخوری فلفل هندی

۴۰۰ گرم کدو حلوایی پوست کنده (به اندازه ۲ سانتی متر خردشده)

۴۰۰ گرم گوجه خرد شده

نصف لیتر آب مرغ

۱ قاشق غذاخوری پر ترشی انبه

۳۰۰ گرم عدس قرمز

گشنیز خرد شده (مقدار کم)

طرز تهیه

مرحله اول: روغن و پیاز را داخل ماهیتابه ۵ دقیقه حرارت دهید. سیر را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید، سپس ادویه‌ها و کدو تنبل را اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم: گوجه فرنگی خرد شده، آب مرغ و ترشی انبه را افزوده و بگذارید به جوش بیاید و سپس حدود ۱۰ دقیقه به آرامی بپزد. عدس را اضافه کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه دیگر هم بپزد تا عدس و کدو تنبل نرم شوند. حالا وقت اضافه کردن گشنیز است. سوپ آماده‌ست. آن را با نان سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar