پرشین ویمواد لازم

225 گرم ماکارونی رشته‌ای نازک
یک قاشق سوپ‌خوری روغن کنجد
3 قاشق سوپ‌خوری روغن آفتابگردان
2 حبه سیر (خلالی خرد شود)
یک تکه 5/2 سانتی‌متری زنجبیل تازه (ریز خرد شود)
2 عدد فلفل قرمز کوچک دلمه‌ای (خرد شود)
115 گرم کلم بروکلی
115 گرم ذرت درسته کوچک کنسروی
175 گرم قارچ (حلقه حلقه خرد شود)
6 عدد پیازچه (خرد شود)
115 گرم برگ کلم سفید (خلالی خرد شود)
115 گرم جوانه ماش
2 قاشق سوپ‌خوری سویاسس
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا ماکارونی را به مدت یک‌ربع در آب جوش جوشانده و پس از آبکش‌کردن، داخل کاسه‌ای بریزید. سپس روغن کنجد را به آن اضافه کنید و با استفاده از 2قاشق، ماکارونی را هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته شود و آن را کنار بگذارید.
روغن آفتابگردان را داخل تابه گودی بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس سیر و زنجبیل خردشده را به روغن اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید.
پس از آن، فلفل قرمز، کلم بروکلی،[بروکلی و کاهش قند خون] ذرت و قارچ را افزوده و به مدت 3 الی 4دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مواد را مرتب هم بزنید.
پیازچه خردشده، جوانه گندم و کلم خلال‌شده را به مواد اضافه کنید و حرارت‌دادن را به مدت 3 دقیقه دیگر ادامه دهید. در پایان، ماکارونی آبکش‌شده را همراه سویاسس و کمی فلفل سیاه اضافه کرده و سپس مواد را خوب با هم مخلوط کنید.[آشنایی با خواص سویا]
حالا شعله اجاق‌گاز را زیاد کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر حرارت دهید تا پخت مواد کامل شود. غذا آماده سرو است.
توضیح: سویاسس، سسی است رقیق و به رنگ قهوه‌ای تیره که مزه‌ای شور دارد و در پخت غذاهای چینی، تایلندی و مانند اینها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سس داخل شیشه‌های کوچک در سوپرمارکت‌ها به فروش می‌رسد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar