نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ ران مرغ با طعم ليمو؛ طعمي متفاوت

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي اصلي/ ران مرغ با طعم ليمو؛ طعمي متفاوت
برترين ها/ چي لازم دارم: - آب ليمو ¼ پيمانه - پوست رنده شده ليمو 1 قاشق سوپخوري - سير له شده،2 حبه - برگ تازه آويشن 3 قاشق چايخوري،ريز خردشده(در صورت استفاده از پودر آويشن 3/1 قاشق چايخوري کافيست) - جعفري تازه ،ريز خرد شده 2 قاشق چايخوري - ران مرغ 4 عدد،پوست نگرفته و با استخوان - نمک دريائي و فلفل تازه به ميزان لازم طرز تهيه ران مرغ با طعم ليمو چطور بپزم: 1- در ظرفي که بتوان درب آن را محکم بست(هوا به داخل آن کشيده نشود) تمامي مواد بجز ران مرغ ها را به خوبي مخلوط کرده و مخلوط را به صورت خمير در آوريد.ران مرغ ها را به مواد مخلوط شده اضافه کرده ،اطراف ران ها را کاملا به مواد آغشته کنيد،درب ظرف را بسته و مخلوط را به مدت 2 ساعت در يخچال بگذاريد تا ران ها کاملاً مزه دار شود 2- بعد از 2 ساعت ظرف را به مدت 20 دقيقه در هواي اتاق قرار دهيد.فر را در دماي 425 درجه فارنهايت(220 درجه سانتيگراد) گرم کنيد 3- سيني فر يا ظرف مورد نظر را با اسپري به روغن آغشته کنيد.مرغ ها را از ظرف خارج کرده و برروي تخته چوبي آشپزخانه قرار دهيد و هر دو طرف مرغ ها را با نمک دريائي و فلفل مزه دار کنيد.ران ها را در ظرف يا سيني فرقرار دهيد و در صورت تمايل روي هرکدام از رانها روغن زيتون بريزيد.ظرف را به مدت 25-20 دقيقه بر روي سيني وسطي فر قرار دهيد 4- ظرف را بعد از 20 دقيقه از فر خارج کرده و باقيمانده مواد را مجدداً به ران ها ماليده و 25-20 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد تا زمانيکه تمام مواد به خرد ران ها برود.ظرف را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از 5 دقيقه سرو کنيد.