برترين ها/ چي لازم دارم:
- آب ليمو ¼ پيمانه
- پوست رنده شده ليمو 1 قاشق سوپخوري
- سير له شده،2 حبه
- برگ تازه آويشن 3 قاشق چايخوري،ريز خردشده(در صورت استفاده از پودر آويشن 3/1 قاشق چايخوري کافيست)
- جعفري تازه ،ريز خرد شده 2 قاشق چايخوري
- ران مرغ 4 عدد،پوست نگرفته و با استخوان
- نمک دريائي و فلفل تازه به ميزان لازم
طرز تهيه ران مرغ با طعم ليمو
چطور بپزم:
1- در ظرفي که بتوان درب آن را محکم بست(هوا به داخل آن کشيده نشود) تمامي مواد بجز ران مرغ ها را به خوبي مخلوط کرده و مخلوط را به صورت خمير در آوريد.ران مرغ ها را به مواد مخلوط شده اضافه کرده ،اطراف ران ها را کاملا به مواد آغشته کنيد،درب ظرف را بسته و مخلوط را به مدت 2 ساعت در يخچال بگذاريد تا ران ها کاملاً مزه دار شود
2- بعد از 2 ساعت ظرف را به مدت 20 دقيقه در هواي اتاق قرار دهيد.فر را در دماي 425 درجه فارنهايت(220 درجه سانتيگراد) گرم کنيد
3- سيني فر يا ظرف مورد نظر را با اسپري به روغن آغشته کنيد.مرغ ها را از ظرف خارج کرده و برروي تخته چوبي آشپزخانه قرار دهيد و هر دو طرف مرغ ها را با نمک دريائي و فلفل مزه دار کنيد.ران ها را در ظرف يا سيني فرقرار دهيد و در صورت تمايل روي هرکدام از رانها روغن زيتون بريزيد.ظرف را به مدت 25-20 دقيقه بر روي سيني وسطي فر قرار دهيد
4- ظرف را بعد از 20 دقيقه از فر خارج کرده و باقيمانده مواد را مجدداً به ران ها ماليده و 25-20 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد تا زمانيکه تمام مواد به خرد ران ها برود.ظرف را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از 5 دقيقه سرو کنيد.