استیک مرغ با سس قارچ یک پیشنهاد شیک اما راحت
آخرین خبر/ امروز طرز تهیه یه استیک مرغ خوشمزه رو داریم که در کنار سس قازچ بینظیرش یه وعده غذایی فوق کامله
اگر مقداری هم سبزیجات گریل شده بزارید در کنارش تقریبا هر سینه مرغ بزرگ در کنار پوره و سس قارچش برای ۴ نفر کافیه که کاملا سیر کننده هست
اندازه های مواد تفریبی هست ولی برای سه تیکه سینه که از وسط برش خورده مقدار مواد رو میگم
مواد لازم:
سینه مرغ (به ازای هر دو نفر یک عدد)
قارچ ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد(من از دو نوع پیاز استفاده کردم)
سیر ۳ حبه
نمک،فلفل،پاپریکا،ارگانو،،ادویه مرغ،رزماری خشک(یا ادویه های دلخواتون)
شیر ۱ لیوان
خامه ۳ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
کره ۱۵ گرم
روغن مایع یا زیتون
سس خردل ایرانی ۲قاشق غذاخوری(خارجی داشتین ۱ قاشق)
آرد ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا باید سینه مرغ را مرینیت کنید
در بک کاسه ادویه ها (میتونید از ادویه دلخواه هم استفاده کنید)و نمک و سس خردل و روغن مایع یا زیتون رو مخلوط کنید
و بعد کاملا مرغ ها را با مواد مرینیت کنید
هر چه بیشتر بمونه در مواد مرغ بیشتر مزه دار و خوشمزه تر میشه
بعد در تابه با مقداری روغن مرغ ها را سرخ کنید وقتی کاملا سرخ شده از تابه خارج میکنیم و در همان تابه پیازهای نگینی رو میریزیم و سرخ میکنیم بعد از آن سیر رنده شده و قارچ را اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم تا قارچ ها سرخ شوند سپس ترکیب شیر و خامه را اضافه میکنیم (شیر و خامه به دمای محیط رسیده باشه حتما) وبعد مقداری هم ارد الک شده برای غلظت سس میریزیم و بعد از حدود ۱۰ دقیقه از زمان سس مرغ های سرخ شده را در سس میچینیم و روی شعله ملایم تا مواد با هم پخته و خوشمزه بشه بعد در کنار پوره سیب زمینی و اگر سیزیجات پارید با سبزیجات میل میکنیم
برای پوره هم سیب زمینی تا داغ هست با نمک و کره با گوشتکوب میکوبیم وقتی بافتش کاملا از هم باز شد بهش شیر به دمای محیط رسیده را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم من برای اینکه بافت پوره مقداری لطیف تر باشه با گوشتکوب برقی هم مقداری میکسش کردم(اگر پوره تون سرد شد میتونید روی گاز مقداری گرمش کنید)