تک آشپز/ چي لازم دارم:
سه چهارم فنجان آرد گندم
سه چهارم فنجان آرد شيريني پزي
يک چهارم فنجان پودر کاکائو
دو قاشق چاي خوري بکين پودر
نصف قاشق چاي خوري نمک
سه چهارم فنجان بعلاوه دو قاشق سوپ خوري شکر
6 قاشق سوپ خوري کره
دو عدد زرده تخم مرغ و دو عدد سفيده تخم مرغ در دو ظرف جداگانه
دو قاشق چاي خوري وانيل
چهار قاشق چاي خوري رنگ غذاي قرمز رنگ
يک فنجان باتر ميلک
350 گرم پنير خامه اي
سه چهارم فنجان پودر قند
يک و نيم قاشق چاي خوري وانيل
50 گرم شکلات رنده شده براي تزئين روي کيک
چه جوري درست ميشه:
فر را با حرارت 375 درجه فارنهايت داغ کنيد . آردها ، پودر کاکائو ، بکين پودر و نمک را در يک کاسه متوسط با هم مخلوط کنيد . شکر و کره را در يک کاسه بزرگ با مخلوط کن برقي خوب هم بزنيد تا حالت خامه مانند به خود بگيرد . زرده تخم مرغ ، سپس وانيل و رنگ غذا را به آن اضافه کنيد و همچنان آن را هم بزنيد . نيمي از باتر ميلک و سپس نيمي از مخلوط آرد را به آن بيفزاييد و دوباره بقيه باتر ميلک را به آن اضافه کنيد . بقيه آرد را نيز اضافه کرده و همچنان هم بزنيد تا کاملا مخلوط شود . بعد از اينکه همزن را خوب تميز کرديد ، سفيده تخم مرغ را در يک کاسه متوسط ريخته و با سرعت بالا هم بزنيد . سپس آن را به خمير اضافه کنيد . خمير را روي سيني فر پهن کنيد . به مدت 20 دقيقه کيک را در فر بپزيد . سپس آن را روي صفحه مشبک فر قرار دهيد تا خنک شود ، آنگاه کيک را از سيني جدا کرده و به مدت 45 دقيقه در دماي اتاق قرار دهيد تا خنک شود .
جهت تهيه رويه خامه اي کيک ، پنير خامه اي ، پودر قند ، شکر و وانيل را در يک کاسه ريخته و با همزن برقي با سرعت متوسط هم بزنيد . يک لايه کيک را در يک ظرف مناسب سرو کردن قرار دهيد ، روي آن مخلوط خامه اي را بريزيد ، سپس لايه دوم کيک را روي اين لايه خامه قرار داده و بقيه خامه را روي آن بريزيد و در پايان روي آن را با شکلات رنده شده تزئين کنيد .