نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ ميني پيتزاي تخم‌مرغ؛ صبحانه اي براي تقويت هوش و حافظه

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ ميني پيتزاي تخم‌مرغ؛ صبحانه اي براي تقويت هوش و حافظه
آشپزخونه/ چي لازم دارم: آرد الک شده..................................................... 450 گرم آب ولرم.......................................................... به ميزان لازم فلفل دلمه سبز يا رنگي خرد شده.......................... يک عدد قارچ اسلايس شده........................................... حدود 100 گرم سوسيس کوکتل حلقه شده.................................. 2 عدد روغن مايع...................................................... نصف يک استکان پنير سفيد صبحانه........................................... حدود 50 – 60 گرم پنير پيتزا ....................................................... حدود 100 گرم زيتون سياه يا سبز بدون هسته حلقه شده.............. چند دانه زرده تخم مرغ................................................. يک عدد خمير مايه ريز فوري.......................................... يک ق س نمک............................................................. نصف ق چ چطور بپزم: اول آرد را داخل يک ظرف مناسب ميريزيم و وسط آن را باز ميکنيم و خمير مايه را داخل آن ميريزيم. مايه خمير را با آرد کاملاً با دست مخلوط ميکنيم و بعد وسط آن را باز ميکنيم و بعد شکر و نمک را داخل آرد ميريزيم و باز با انگشتان مخلوط ميکنيم. وسط آرد را دوباره باز ميکنيم و روغن مايع را داخل آن ميريزيم و با دست مخلوط ميکنيم کمي که مخلوط شد بعد آب را کم کم اضافه کرده و مخلوط ميکنيم تا يک خمير نرم به دست آيد که به دست نچسبد. خمير را روي ميز کار با کف دست حدود 4 الي 5 دقيقه ورز ميدهيم تا خمير صاف و کشدار شود بعد از خمير يک چونه بزرگ ميگيزيم و داخل همان ظرف قرار ميدهيم و روي آن را ميپوشانيم و حدود يک ساعت در محيط گرم ميگذاريم بماند تا عمل بيايد و حجم خمير دو برابر شود. سيني فر را چرب ميکنيم و وقتي خمير آماده شد به اندازه توپ کوچک از خمير برميداريم و در دست چونه ميکنيم و با کمي فاصله داخل سيني فر قرار ميدهيم و با انگشتمان کمي پهن ميکنيم و بعد روي آنها را ميپوشانيم تا استراحت کنند اين بار نيز به مدت 5 دقيقه استراحت کافي است. زرده تخم مرغ را با برس روي خمير مي ماليم و در صورت تمايل کمي جوز هندي روي آن رنده ميکنيم و پنير پيتزاي رنده شده را روي آنها ميريزيم و بعد دو حلقه سوسيس و يک ورق قارچ و يک حلقه زيتون روي هر خمير قرار ميدهيم. البته براي تزئين مثل آدمک سوسيس را به عنوان چشم و يک تکه قارچ براي دهان و يک حلقه زيتون به عنوان بيني قرار ميدهيم يا اينکه مواد را مخلوط قرار ميدهيم و شکل نميدهيم. سپس فلفل دلمه و پنير صبحانه و زيتون را روي خمير قرار ميدهيم و باز پنير پيتزا روي آنها قرار ميدهيم و ميگذاريم داخل طبقه وسط فر با دماي 200 درجه سانتي گراد به مدت حدود 10 دقيقه بماند تا خمير پيتزا بپزد و پنير روي آن نيز آب شود و کمي طلايي شود. فر را حدود 20 تا 30 دقيقه قبل با همان درجه گرم کرده ايم.