غذاي اصلي/ ميني پيتزاي تخممرغ؛ صبحانه اي براي تقويت هوش و حافظه
بروزرسانی
آشپزخونه/ چي لازم دارم:
آرد الک شده..................................................... 450 گرم
آب ولرم.......................................................... به ميزان لازم
فلفل دلمه سبز يا رنگي خرد شده.......................... يک عدد
قارچ اسلايس شده........................................... حدود 100 گرم
سوسيس کوکتل حلقه شده.................................. 2 عدد
روغن مايع...................................................... نصف يک استکان
پنير سفيد صبحانه........................................... حدود 50 – 60 گرم
پنير پيتزا ....................................................... حدود 100 گرم
زيتون سياه يا سبز بدون هسته حلقه شده.............. چند دانه
زرده تخم مرغ................................................. يک عدد
خمير مايه ريز فوري.......................................... يک ق س
نمک............................................................. نصف ق چ
چطور بپزم:
اول آرد را داخل يک ظرف مناسب ميريزيم و وسط آن را باز ميکنيم و خمير مايه را داخل آن ميريزيم.
مايه خمير را با آرد کاملاً با دست مخلوط ميکنيم و بعد وسط آن را باز ميکنيم و بعد شکر و نمک را داخل آرد ميريزيم و باز با انگشتان مخلوط ميکنيم.
وسط آرد را دوباره باز ميکنيم و روغن مايع را داخل آن ميريزيم و با دست مخلوط ميکنيم کمي که مخلوط شد بعد آب را کم کم اضافه کرده و مخلوط ميکنيم تا يک خمير نرم به دست آيد که به دست نچسبد.
خمير را روي ميز کار با کف دست حدود 4 الي 5 دقيقه ورز ميدهيم تا خمير صاف و کشدار شود بعد از خمير يک چونه بزرگ ميگيزيم و داخل همان ظرف قرار ميدهيم و روي آن را ميپوشانيم و حدود يک ساعت در محيط گرم ميگذاريم بماند تا عمل بيايد و حجم خمير دو برابر شود.
سيني فر را چرب ميکنيم و وقتي خمير آماده شد به اندازه توپ کوچک از خمير برميداريم و در دست چونه ميکنيم و با کمي فاصله داخل سيني فر قرار ميدهيم و با انگشتمان کمي پهن ميکنيم و بعد روي آنها را ميپوشانيم تا استراحت کنند اين بار نيز به مدت 5 دقيقه استراحت کافي است.
زرده تخم مرغ را با برس روي خمير مي ماليم و در صورت تمايل کمي جوز هندي روي آن رنده ميکنيم و پنير پيتزاي رنده شده را روي آنها ميريزيم و بعد دو حلقه سوسيس و يک ورق قارچ و يک حلقه زيتون روي هر خمير قرار ميدهيم.
البته براي تزئين مثل آدمک سوسيس را به عنوان چشم و يک تکه قارچ براي دهان و يک حلقه زيتون به عنوان بيني قرار ميدهيم يا اينکه مواد را مخلوط قرار ميدهيم و شکل نميدهيم.
سپس فلفل دلمه و پنير صبحانه و زيتون را روي خمير قرار ميدهيم و باز پنير پيتزا روي آنها قرار ميدهيم و ميگذاريم داخل طبقه وسط فر با دماي 200 درجه سانتي گراد به مدت حدود 10 دقيقه بماند تا خمير پيتزا بپزد و پنير روي آن نيز آب شود و کمي طلايي شود.
فر را حدود 20 تا 30 دقيقه قبل با همان درجه گرم کرده ايم.