آکا ايران/ سيب زميني شکم پر
سيب زميني داراي طبع گرم رو به معتدل است.
چي لازم دارم:
• ژامبون گوشت يا مرغ: 2برگ قطعهقطعه
• فلفلدلمهاي رنگي: 4 برش
• سس مايونز: 2 قاشق مرباخوري
• جعفري خردشده: 2 قاشق غذاخوري
• هويج خردشده: يک عدد کوچک
• ذرت دانه: 2 قاشق غذاخوري
• سيبزميني سايز بزرگ: يک عدد
• نمک و فلفل: به ميزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا سيبزميني را داخل فر گذاشته و در دماي 400درجه فارنهايت به مدت 20دقيقه پخته سپس سيبزميني را از وسط نصف کرده و با قاشق گوشت آن را بگيريد.
مابقي مواد را با هم مخلوط کرده و به شکل سالاد درآورده و روي سيبزميني نصف شده قرار داده و به دلخواه تزئين ميکنيم.
اين ميانوعده بسيار راحت و در عين حال خوشمزه و قابل دسترس است که ميتواند در بعضي موارد جاي شام را هم براي شما بگيرد. اين نوع عصرانه در کشور همسايه ترکيه بسيار در انواع و اقسام مختلف مشاهده ميشود و اين عصرانه توانايي عوض کردن مواد تشکيلدهنده بسيار دارد.
نکته:
با گوشت چرخکرده هم ميشودبه جاي مخلوطي که روي سيبزميني تنوري ما را گرفته است، ميتوانيد از مخلوطي شبيه به مايه ماکاروني هم استفاده کنيد.