ميز اردور/ سالاد مرغ و سيب زميني قالبي، شيک و خوشمزه
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ کيا بخورن: مرغ داراي طبع گرم و تر بوده و سيب زميني نيز طبعي گرم رو به معتدل دارد.مصرف گوشت مرغ در حفاظت از سيستم عصبي بدن موثر است.سطح بالايي از ويتامين B3 که به آن نياسين نيز ميگويند در گوشت مرغ موجود است که از بيماريهايي که ناشي از بالا رفتن سن است، جلوگيري ميکند.چي لازم دارم:
برنج نصف پيمانه
مرغ نصف سينه
سيبزميني چهار عدد
هويج دو عدد
لبو دو عدد
شويد پنج ساقه
گل کلم 100 گرم
ژلاتين دو قاشق غذاخوري
آب يک و نيم ليوان
سس مايونز پنج قاشق غذاخوري
سرکه يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا برنج، سيبزميني، مرغ و سبزيها را به غير از شويد به صورت جداگانه بپزيد. سپس برنج و سيبزميني پخته را خوب با هم مخلوط ميکنيم، سس مايونز و سرکه را خوب با هم مخلوط کرده و در ظرفي جدا به موادتان بيفزاييد، بعد مرغها را ريشريش کرده، داخل مواد ريخته، نمک و فلفل را اضافه کرده و کنار بگذاريد، در ظرفي ديگر ژلاتين را در آب حل کرده و به روش بنماري بگذاريد تا باز و شفاف شود، قالب موردنظرتان را انتخاب کرده با آب سرد بشوييد سپس يک بند انگشت از قالبتان را با ژلاتيني که آب کرده بوديد، پر کنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا بسته شود. آنگاه سبزيها را به آرامي روي ژله قرار دهيد و مجددا روي آن را با ژلاتين پر کرده و کمي صبر کنيد، بعد به صورت فشرده موادتان را روي سبزيها قرار دهيد و به مدت پنج ساعت داخل يخچال قرار دهيد، حالا سالادتان آماده سرو است.