کليشه/ چي لازم دارم:
بادام ۲۰ دانه
آرد برنج يک قاشق مرباخوري سر صاف
شکر دو قاشق مرباخوري سر صاف
چه جوري درست ميشه:
بادام را يک شبانه روز در آب خيس کنيد تا روز بعد به راحتي پوستش جدا شود . سپس آن را با رنده خرد کنيد و بعد در پارچه تميزي قرار دهيد . با ريختن حدود ۲ تا ۳ ليوان آب جوشيده بر روي آن شيره بادام را جمع آوري کنيد . سپس آرد برنج و شکر را به شيره بادام اضافه کنيد تا مخلوط يکنواختي بدست آيد و آنگاه مخلوط را در ظرف مناسبي بريزيد و با حرارات ملايم بپزيد تا به غلظت مناسب بريزيد .