نماد آخرین خبر

فوت آشپزي/ مناسب ترين روش پخت گوشت

منبع
سيمرغ
بروزرسانی
فوت آشپزي/ مناسب ترين روش پخت گوشت
سيمرغ/ روش پخت آب‌پز و بخارپز کالري کمتري نسبت به انواع ديگر دارد ضمن اينکه آهن و روي در گوشت با انواع پخت، تغيير زيادي نمي‌کنند و معمولا در انواع روش‌هاي نام برده، محفوظ مي‌مانند. شيوه هاي مختلف گوشت بطور کلي شامل کباب کردن گوشت، آب پز و يا بخارپز کردن و سرخ کردن انواع گوشت است. هنگام کباب کردن گوشت، اگر شيره گوشت در معرض تماس مستقيم شعله قرار گيرد و حالت سوختگي پيدا کند، مطلوب نيست چرا که در دراز مدت اين نوع سوختگي در گوشت باعث بروز سرطان مي‌شود. در حالتي که گوشت سرخ مي‌شود، روغن زيادي جذب گوشت مي‌شود و علاوه بر اينکه کالري بسيار بالايي پيدا مي‌کند، نوع روغن و ميزان روغن مصرفي هم در کاهش کيفيت و ارزش غذايي گوشت پخته شده تاثيرگذار است. روش پخت آب‌پز و بخارپز کالري کمتري نسبت به انواع ديگر دارد ضمن اينکه آهن و روي در گوشت با انواع پخت، تغيير زيادي نمي‌کنند و معمولا در انواع روش‌هاي نام برده، محفوظ مي‌مانند.